Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profil teleinformatyk.

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teleinformatyk masz bardziej rozbudowany , możesz smiało szukać pracy u dostawców internetu telefonu itd , ale też jak najbardziej w dziedzinach programistycznych ( programy telefoniczne) każdy polak ma smartfona więc ?

Opublikowano

Ja dopiero wybieram na co chce iść :D , idę do 3klasy i chce już skupić się na przedmiotach które pomogą mi w rekrutacji potem ^^

random.jpg

Opublikowano

Co powiecie o tym profilu? łatwo jest potem o pracę,czy lepiej iść na informatyka :)?

Z teleinformatyka w razie czego da sie zrobic informatyka ale na odwrot juz nie bardzo, twoj wybor.

Opublikowano

Jeśli będziesz znał na poziomie zaawansowanym język angielski/niemiecki/polski, to spokojnie dostaniesz pracę wszędzie :'3

Opublikowano

zmienisz zdanie 100razy tylko dodam

Dokładnie jak dopiero idziesz do 3 klasy to jeszcze WSZYSTKO może Ci się zmienić. Teraz rozmyślasz o teleinformatyce, a w III klasie bd miał świetny polski i pójdziesz na humana :D

Opublikowano

Powiem tak byłem na pierwszy roku i technicznie jest trudno ale jeżeli rozkminiasz taki mix elektro-informatyka to w zupełności dasz sobie radę

Opublikowano

Aktualnie jestem na profilu informatycznym i aby zdobyć profil teleinformatyka wystarczy zdać jeden egzamin więcej. Więc można iść na profil informatyczny a skończyć go z obiema specjalizacjami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...