Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Jaguar XKR

cezar94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czołówką klasy A nim nie wygrasz, to co najwyżej średniak.

Można nim powalczyć jedynie z innymi średnimi wozami w klasie A.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, Który wóz będzie najlepszy do wyścigów:

Lamborghini Murcielago

Porsche 911 gt2 996

Lotus Evora policyjna

Jaguar XKR

Ford Mustang Boss 12

BMW M6

Dodam że do najmocniejszego auta wrzucę full ultra i 3 gwiazdkowe modifikatory.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Według mnie 2 najlepsze auta za IGC do klasy A to: Lamborghini Murcielago LP 650-4 Roadster i Porsche 911 GT2 (996). Są to porównywalne jakością samochody, lecz lepsze nieco jest Porsche ze względu na lepszą sterowność (co się sprawdza na krętych trasach). No cóż, czekamy na opinie innych. ;)

Opublikowano

Ja do wyścigów mimo wszystko wybrałbym jednak Porsche 911 GT2, może i jest troszkę wolniejsze od Roadstera, ale GT2 jest bardziej zwrotne.

Ja jeśli mam do wyboru wóz szybszy i średnio skręcający oraz trochę wolniejszy ale bardziej zwrotny, to zawsze wybieram ten, który lepiej się prowadzi.

Może na prostych będziesz GT2 trochę odstawał, ale za to będziesz szybszy na zakrętach.

Opublikowano

Co do porshe mam takie samo zdanie.Lecz co do Jaguara-to auto ma szanse mierzyć się z czołówką ze względu za swoje przyspieszenie.Prowadzenie w nim też nie jest wcale takie złe.

Opublikowano

Dzięki panowie za wszystkie odpowiedzi. Postanowiłem stuningować Porsche choć uważałem że Jaguar będzie bardziej oryginalny. Oto dzieło mojej pracy:

4doc.jpg

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Lepszych części już nie miałem więc udało się chociaż tyle osiągnąć, gdy zdobędę lepsze części to napewno go wymaxuje :D

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Jeśli już zrobiłes to auto, to wg mnie zmarnowałeś tylko umiejętności i części.

Ja na Twoim miejscu załatwiłbym sobie jakieś SB i kupił na prawdę mocne auto w klasie A a potem do niego wszystko włożył.

Ewentualnie poczekałbym na kolejne rotacje i byćmoże wtedy kupił auto warte włożenia części, które zdobywa się ciężko.

W czołówce klasy A są:

Porsche 911 GT2 (997) - 4700 SB (przegapiłeś wyprzedaż jakieś 4-5 tygodni temu)

Nissan R-34 Z-Tune - 5000 SB (przegapiłes wyprzedaż tydzień temu)

BMW M3 GTS - 4700 SB (przegapiłes wyprzedaż 2 tygodnie temu)

BMW M1 Procar - Obecnie chyba tylko w pakiecie na stronie NFSW za 5600 razem z porsche RSR 3.0

Pagani Zonda F - Obecnie niedostępny do odwołania

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nic nie mówie , ale zapominacie o Gallardo Spyder , które było przez tydzień na wyprzedaży za IGC . Auto świetne , dobrze się prowadzi , nie jest kobyłą , nitro troche ma słabsze , ale to w dalszym ciągu jedno z lepszych aut w klasie A :>

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

MiekkiSuchar bardzo mądre nabijanie postów, obyś zarobił za to wiele punktów...

Co do tematu: to Porsche powinno dać radę, jak trafisz na gorszych kierowców to wygrana w kieszeni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...