Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] m2bob - free time

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość by przy rejestracji nowego konta, po pobraniu aplikacji tej co sprawdza czy już czasem nie posiadamy konta m2bob po uruchomieniu nie wyskakiwał komunikat:

You already used M2Bob or we cant find your account. You cant get into the trial mode.
lub
You already used M2Bob. You cant get into the trial mode.
Możliwość musi być bo kilka razy mi się udało, no tak 3/4 a dobre i to 5h na dzień bocenia bo udało mi się jednego dnia 2 konta i przez dwa dni po 1 koncie.

Za pomoc oczywiście like:)))

A jak się nie da albo ktoś ma jakieś pomysły nawet nie sprawdzone to pisać.

PF. Założyć konto to nie problem bo np przez bramki proxy, chyba że to w tym tkwi problem że przez proxy zakładam, lecz wątpię.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ja bym zrobił tak, usunął cookies, reset IP, proxy bramka. Res IP asekuracyjnie.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

No tak na każdym łączu jedno konto, Lecz jest lipa że to nie jest tylko sprawdzanie IP lecz także czegoś w komputerze i nie wiem czego bo nie wiem co próbować zmieniać, maskować a nie będę co dzień szukał nowego kompa, by założyć konto dlatego szukam 2 dzień rozwiązania, bo na pewno nie tylko mi by to pomogło.

Co wy o tym uważacie, dlaczego to ma tyle like???

http://www.youtube.com/watch?v=ZHe_2OdDu-A

Ja bym zrobił tak, usunął cookies, reset IP, proxy bramka.

Powiesz mi gdzie znajdę cookies w mozilli by usunąć?

pf. No to będzie coś jeszcze sprawdzało w systemie prawdopodobnie gdyż usunąłem wszystkie zapisy w przeglądarce, urzyłem programu podmieniającego IP na fałszywe, oraz bramki proxy i nadl ten komunikat:(((

Obstawił by ktoś konto na 5h kto aktualnie nie gra w PL a może aktywować i założyć. Jak coś dane na pw to poleci +5 do profilu:)))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dokładnie, podczas pierwszej instalacji otwiera się konsola cmd, następnie jest dodawany wpis do rejestru. W ten sposób komputer jest "naznaczony". Z pierwszego postu wywnioskowałem że ten problem Cię nie dotyczył :P Pozostaje szukać darmowych kont, prosić kolegów, znajomych lub zarobić na m2bob'a.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

a jak usunąć rejestr z cmd, jest możliwe, bo ipconfig /renew nic nie daje.

Nie mam pojęcia, ale swego czasu szukałem rozwiązań na temat m2bob i nic konstruktywnego w sieci nie ma, jedynie keyloggery więc nie radzę pobierać szitu z neta ;)

Kamerem spokojnie można na m2boba zarobić, o ile odpalisz kilka metków. Poza tym dla mnie kamer jest wystarczający ;)

Opublikowano

Zainstaluj sobie system na virtualboxie ;-)

Z niego rób konto.

Jeżeli sprawdza ip to użyj aola, bądź inny program do zmiany ip.

Instalacja systemu co 5h? Sado - maso jak dla mnie ^^

Opublikowano

Zainstaluj sobie system na virtualboxie ;-)
Z niego rób konto.
Jeżeli sprawdza ip to użyj aola, bądź inny program do zmiany ip.

Dobry pomysł. Nie wiem co i jak ale jestem w tym dość kumty więc jutro sprawdę, mam nadzieje że ogarnę co i jak:))
thx za pomysł.

Witek, dnia 28 Cze 2013 - 22:36, napisał:

w sumie racja godzina roboty to sama instalacja to trochę lipa:(

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dobry pomysł. Nie wiem co i jak ale jestem w tym dość kumty więc jutro sprawdę, mam nadzieje że ogarnę co i jak:))

thx za pomysł.

Witek, dnia 28 Cze 2013 - 22:36, napisał:

w sumie racja godzina roboty to sama instalacja to trochę lipa:(

Możesz kopiować dyski i wrzucać do virtual boxa cały czas.

Nie wiem jak to się robi, ale wiem, że się da ;-)

Opublikowano

Możesz kopiować dyski i wrzucać do virtual boxa cały czas.

Nie wiem jak to się robi, ale wiem, że się da ;-)

Ok biorę płykę z 7 i sprawdzam :)) dzięki za radę:))

No i lipa, ten sposób też zawodzi, musiał by za każdym razem nowy system wgrywać.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...