Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 dni] MineResimm

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy możnaby było znieść mi tego bana jeśli usunąłbym ten reflink? Bardzo bym prosił, ponieważ bardzo podoba mi się to forum i często na nim przesiaduje, a jeśli mam bana, to za bardzo nie moge. Z góry dziękuję i przepraszam za multikonto, ale musiałem z jakiegoś konta napisać, pozdrawiam, MineResimm.

Opublikowano

Mam pytanie, czy możnaby było znieść mi tego bana jeśli usunąłbym ten reflink? Bardzo bym prosił, ponieważ bardzo podoba mi się to forum i często na nim przesiaduje, a jeśli mam bana, to za bardzo nie moge. Z góry dziękuję i przepraszam za multikonto, ale musiałem z jakiegoś konta napisać, pozdrawiam, MineResimm.

Niestety nie istnieje taka możliwość. Dostałeś bana za nieprzestrzeganie regulaminu, a jego nieznajomość nie zwalnia z poniesionej kary. ;-) Pamiętaj, że tego konta możesz używać jedynie do odwołania się od bana, bo jeżeli zaczniesz pisać posty, statusy czy komentarze w blogu zostanie uznane za multi i dostaniesz bana stałego na obydwa konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...