Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja Na Privach

kondziu19666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mpcowiczów ;D Mam problem - oglądam sobie reklamy privów polskich i myślę sobie "O! Musze na nim zagrać!" A tu lipa... Spolszczenie ściągnąć mogę, wbijam na sieć Hamachi dobra, została tylko rejestracja.

Wchodzę w link no nie wiem np.: 5.324.242.32 i nie mogę otworzyć. Wiem, że trzeba być w sieci na Hamachi, no więc jestem... Ale czekam minutę czasem 2 aż się łaskawie... nie załaduje. Pojawia się puste okno. Nie wiem, czy topic już był, jak był to proszę o link do tematu a mój usunąć. Pzdr

Jak pomogłem, daj plósa geniószó xD

Opublikowano

jeśli się wyświetla puste okno mimo ze ga jest on to albo nie ma reg w ogóle albo jest off napisz do ga i on ci powinien zrobić konto

Pomogłem? daj 5*

9226.gif

7236.jpg

17168.gif

Opublikowano

ktoś może sobie robić jaja i nie ma GA w ogóle w sieci hamachi

Opublikowano

już mówię że zawsze patrzę, czy GA serwera jest na ON i czy serwer jest. Ale ciągle to samo... A co do tego, żeby mi GA zrobił to zrobił mi ten raz kiedyś tyle, że nie mogłem się zalogować i było ciągle "Błąd podczas łączenia się z serwerem". Patrzę na mc.txt - jest dobre IP, Hamachi - Jest GA, server stoi co to może być?

Edit 1 @ Co "to albo nie ma reg w ogóle" znaczy? Co to jest Reg?

Jak pomogłem, daj plósa geniószó xD

• Dodaj nową pozycję...