Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blizzard dzisiaj oficjalnie poinformował, że nadchodzi dzień rozliczenia dla botterów.

Worekpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blizzard dzisiaj oficjalnie poinformował, że nadchodzi dzień rozliczenia dla botterów.
Ktoś z was może się przyznać do nieuczciwej zabawy? Obawiacie się Bana?

cooltext570762601.png
Opublikowano

Ja nie używam botów. To świadczy o słabości człowieka i nie można spać spokojnie w obawie przed zbanowaniem gry, która kosztowała 150+ zł.

Opublikowano

ja korzystam nie tsza wydawac 150 zl by ja miec sa generatory do kodu i dzialaja wiec nwm poco kupowac gre to jest smieszne.

Chcesz mi powiedzieć że znalazłeś gdzieś działającego key generatora do battle.net'u? HAHA Nice joke.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to się trochę boję :3

Zarówno Ty jak i ja i połowa tego forum. Osobiscie bociłem mało czasu (w sumie max 20h). Tak po godzince dziennie maksymalnie, więc jestem w miare spokojny :)

Opublikowano

Zarówno Ty jak i ja i połowa tego forum. Osobiscie bociłem mało czasu (w sumie max 20h). Tak po godzince dziennie maksymalnie, więc jestem w miare spokojny :)

Ja nabiłem 15 mistrzowskich poziomów na bocie, ale cóż, pozostaje mieć nadzieję.

Opublikowano

Czytajac to co napisal Blizz nasuwa mi sie jedna mysl - jak by mieli banowac to by banowali a nie pisali "ku przestrodze" :) brednie jedne wielkie.

Napisali to tak jak by ich metoda wylapywania bota to jedynie pouczenie osób by nie wlaczali programu.

Zawsze jak korzystasz z programów pomocniczych istnieje ryzyko utraty konta - tu jedynie mnie zastanawia jak to sie ma do platnej gry, w sumie placisz hajs wiec jak Ci dadza bana to hmmm nie wiem jak to jest ale per bana raczej nie daja ;)

Opublikowano

dla farm ktore namierza pewnie jest perm... istnieje szansa ostrzezenia dla okazyjnych boterow, ale nie liczylbym na ulaskawienie ;)

Pewnie da się ubłagać reset wszystkich postaci do 0 zamiast perma. Odpowiedno to motywując oczywiscie ;>

Opublikowano

Sprawdziłem perma nie ma, dlatego jestem teraz spokojniejszy, być może obrali sobie za cel osoby korzystające z bota 24/7 :P

Opublikowano

Czekam na ten dzień kiedy rozliczeni zostaną Ci co używają botów i exploitów bo to co się dzieje w grze i na allegro to jest porażka np:

- Koleś na Allegro wystawia 999 sztuk po 1 mld i skąd on niby tyle golda ma ? .
- Rzeczy na Domie Aukcyjnym już powoli ceny wzrastają ale to nie to samo co było kiedyś, Blizzard już coś z tym robi powoli ale czekam na jakieś większe efekty .

Ogólnie jestem zadowolony z gry spoko mi się gra ale jak wbiłem 100 paragon zrobiło się trochę nudno .

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Opublikowano

ja korzystam nie tsza wydawac 150 zl by ja miec sa generatory do kodu i dzialaja wiec nwm poco kupowac gre to jest smieszne.

Twoja wyobraźnia mnie zabija chciał bym mieć przez chwile twoje myśli Kocham ;**

cooltext570762601.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...