Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishMedievalLife[non-premium][10 slotów][24/7]

HardCoreXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bo beznadzieja

Żeby coś tam wogle robić trza zebrać 2000 $ na gildie ktora leci z mobów 1,5 za sztukie a claim to 1k żeby coś wogle rozwalać

Admin mi ROZKAZUJE ze nie mam bić gracza bo miałem być z nim w gildi a nie chciałem

Pluginy są nie ogarnięte nic ciekawego

Mapa pierwsza to pobrana mapa z neta gdzie były ITEMY w skrzyniach

a prawidłowa to zwykły kloc

Ogólnie serwer 0/10 NQ

Opublikowano

Żeby coś tam wogle robić trza zebrać 2000 $ na gildie ktora leci z mobów 1,5 za sztukie a claim to 1k żeby coś wogle rozwalać

Rozumiem że ci się nie podoba ale jak sens dać darmowe gildie aby każdy mógł sobie taką założyć i psuć grę innym. Frakcja to nie jest coś co tworzysz i usuwasz kiedy chcesz. Chodzi o walkę właśnie z mobami w drużynie i przetrwaniu w ciężkich warunkach bez możliwości modyfikowania terenu.

Poza tym za moby 1.5 dostajesz jak rozwalasz świnki, może ustawić aby za świnki było 10k? Dla mnie bez sensu. Mapka z internetu racja, no ale przy tworzeniu serwera nikt mi nie pomagał i na mapkę nie mogłem poświęcić zbytnio czasu.

Admin mi ROZKAZUJE ze nie mam bić gracza bo miałem być z nim w gildi a nie chciałem

Admin ci rozkazuje. No nie zbyt, powiedziałem abyś go nie bił bo miałem problem z essentialem i aby powiedzieć do jednego musiałem się tepnąć do niego a potem do drugiego bo obydwaj mieliście prośby do mnie. Więc aby to jakoś ogarnąć chciałem was w grupie trzymać. Nic o tym nie mówiłeś że nie chcesz być z nim. Ponadto zaakceptowałeś zaproszenie do frakcji.

Błędy z pluginami powstały wczoraj i dziś bo zmieniałem silnik z bety bukkita na rekomendowaną wersję, już wszystko o czym wiem zostało poprawione.

A co chcesz na mapie w której to wy się bawić będziecie i budować swoje zamki?

Opublikowano

Serwer bo beznadzieja

Mapa pierwsza to pobrana mapa z neta gdzie były ITEMY w skrzyniach

Ogólnie serwer 0/10 NQ

1. 2000$ na gildie i claim 1000$. To mało. W 30 minut już jest 4k. A gdy expisz na endermanach i sellasz perly to nawet 5k w 10 min. Z mobów agresywnych leci 25$ a z Enderów 35$. A z zwierząt (moby przyjazne) 1$-2$.

2. Admin ci nic nie rozkazywał. Chciał byś trzymał z nim sojusz.

3. Pluginy były nie ogarniete bo wyskoczył bug ale już wszystko naprawione.

4. Mapa pierwsza pobrana z neta bo właściciel sam pracował nad serwerem. Prawidłowa jest pod nasze niszczenie.

5. Sam jesteś 0/10. Bo płakałeś ciągle jak coś sie stało i wyzywałeś.

@edit

Zmarnowałęm przed chwilą tyle czasu co pisałem post. I zarobiłem 900$. Wiec nie marudz , że 2000$ na gildie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Czy strona serwera działa?

Wiadomość dla graczy serwera odnośnie aktualizacji 1.6.

Jeśli jutro będzie 1 wersja bukkita 1.6 to przechodzimy na ten najnowszy silnik. Wiąże się to z ryzykiem wystąpienia błędów, więc proszę o zgłaszanie ich na PW na MPCforum.

Druga wiadomość to taka że potrzebujemy reklamy. I dajemy nagrody za każde 20 postów pod waszymi reklamami serwera PolishMedievalLife w postaci SuperVip'a, który jest limitowany.

Coś jeszcze? Tak

Piszecie mi na PW link do niej i swoją nazwę w minecraft. Resztą już się zajmę.

Reklamy mogą być na MPCforum na wszystkich innych i na youtube. I oczywiście nie mogą naruszać regulaminu ;) .

Więc zachęcajcie kolegów, koleżanki i rodzinę. Postaramy się zostać na dłużej, jak za mało miejsca będzie to się znajdzie i oszczędności na więcej. A VIP naprawdę tani, teraz także przez paypal(koszt miej niż za bigmilka). B)

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...