Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki film o duchach.

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dajcie nazwy jakiegoś dobrego filmu o duchach , musi być straszny , jak pójdę spać żebym się bał. Najlepiej żeby akcja rozgrywała się w jakimś opuszczonym domu do którego ktoś się wprowadził itd ...

Daje like.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja również polecę Ci "Grave Encounters". Obydwie części. Tak zajebistego filmu dawno nie widziałem.

Jest opuszczone miejsce, nawiedzione. A i akcja trzyma w napięciu. :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

"Sinister". Jeden z lepszych które oglądałem, lekko psychologiczny. Polecam oglądać ok. 23:00 przy całkowicie zgaszonym świetle. Dużą rolę odgrywa soundtrack więc głośniki 5.1 zalecane albo dobre słuchawki :) Btw. Akcja rozgrywa się w domu gdzie powieszono rodzinę na drzewie, głównym bohaterem jest pisarz który pisze kryminały. Więcej nie zdradzę :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

"Sinister". Jeden z lepszych które oglądałem, lekko psychologiczny. Polecam oglądać ok. 23:00 przy całkowicie zgaszonym świetle. Dużą rolę odgrywa soundtrack więc głośniki 5.1 zalecane albo dobre słuchawki :) Btw. Akcja rozgrywa się w domu gdzie powieszono rodzinę na drzewie, głównym bohaterem jest pisarz który pisze kryminały. Więcej nie zdradzę :)

film zajebisty polecam ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...