Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] RYZE

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiles nowe konto zeby nie miec przypalu za bola? na 6 lvl nie ma poziomu bo smurfy expia i tak na botach

troche beka ale gz

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Normale na 6lvl a więc ogólny poziom niezbyt wysoki, no chyba że to nie jest smurf wtedy to ok. Obejrzałem historię na lolkingu - dosyć słabo farmisz, powinieneś to poprawić bo twoja farma zazwyczaj nie przekracza 50 mimo długiego czasu rozgrywki. Życzę powodzenia w dalszych grach ;)

Opublikowano

Wow jesteś geniuszem złą zamalowałeś swój nick kredką w prawym rogu a w lewym i tak go widać.

Ryze. Przypadeg? Nie sondze!

ten tekst jest op

.

a staty lux: 0/1/0 a dravenem 1/3/8 to chyba też nie przypadeg ? przynajmniej ja nie sondze.

tak btw. ten skrypt odmóżdża combo (serio) i potem jak się wbije bez skryptu to nie wiadomo jak się gra więc nie radze bo to nie jedyny przypadeg

Hejo

Opublikowano

ten tekst jest op

.

a staty lux: 0/1/0 a dravenem 1/3/8 to chyba też nie przypadeg ? przynajmniej ja nie sondze.

tak btw. ten skrypt odmóżdża combo (serio) i potem jak się wbije bez skryptu to nie wiadomo jak się gra więc nie radze bo to nie jedyny przypadeg

Dokładnie. Przed używaniem skryptu ładnie combo robiłem Ryzem, a jak zacząłem używać BoLa to pamiętam były dni gdy BoL był tylko dla vipów to ja nie wiedziałem co robić w grze XDDD.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Kolejny bolowiec, kasha co ty z mpc zrobiłem. ;f

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Brawo chwalić się statmi z 6lvl + zajebiście zamazujecie nicki BRAWO !

08649044929686715826.png

slyszalem ze od tego jest ten dzial hehe chyba nawet od ciebie

genialne gry gosciu ty to musisz miec skilla normalnie pozazdroscic ;d

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...