Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V

EVIxGAME

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Jeszcze nie ujawnili wymagań co do GTA V. Nawet nie wiadomo czy ta gierka będzie na PC'a.

Radzę Ci jeszcze trochę poczekać i wtedy porównamy.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Co to jest?Napisałeś tylko "GTA IV" nic więcej :unsure: To jest trailer czy co?

chodzi mi o to czy pójdzie mi na takim PC

PS napisałem GTA V ;)

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Wymagania będą podobne do GTA IV, ponieważ nie została ona zoptymalizowana przez co miała takie wymagania :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Sklep internetowy[m] ujawnił na swoich stronach internetowych wymagania sprzętowe gry GTA V na PC, która jeszcze nie została oficjalnie zapowiedziana.

Quad Core i7 3.06 GHz, 4 GB RAM (16 GB RAM – Windows 7/8), karta grafiki 2 GB (GeForce GTX 680 lub lepsza), 35 GB HDD, Windows Vista/7

Opublikowano

przeciez jeszcze nie ma gry to nie wiadomo jakie sa wymagania mooga byc i7 a moge byc ciut wieksze od tych co ma gta IV trzeba czekac ^^

Opublikowano

Muszę spamować do 50postów bo nie mogę pisać w dziale z Metinem :D

Opublikowano

Przecież to raczej wiadome, że na xp'eku sobie nie pograsz.

Z resztą kto sobie pogra na PC? Maniacy którym nie szkoda kasy na sprzęt albo jakieś bogate dzieciaki :)

Czekam na GTA V na Ixa :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Powiem tak jeśli to będzie wymagało 16 RAM. To Xp-eki mogą się pożegnać z GTA V ponieważ Win XP nie wykrywa więcej niż 4 ram nawet jak dołożysz :P

xp-ek wykrywa 4 ale czyta tylko 3 tzn... a dokladnie wykrywa 3 z kawalkiem

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak jeśli to będzie wymagało 16 RAM. To Xp-eki mogą się pożegnać z GTA V ponieważ Win XP nie wykrywa więcej niż 4 ram nawet jak dołożysz :P

16 GB ram ?!

Łoo, ło, ło. Boże, ja mam Windows 7. To jak kupię 16 GB RAM, to mi to pójdzie? Powiedź mi to szybko - tu i teraz,

Całą prawdę napisałeś, że na XP-ku - Windows widzi 4 GB, nawet, jak ją dołożysz / dosrasz, do tych 16 GB, nadal będzie 4 GB, widział system XP.

Ci, co mają XP - To powiedźcie tak ' Pa pa GTA : V, za słabe, dla mojego XP'ka - nie pójdzie mi to. Ale jestem zły, że inni sie bawią w GTA : V, a ja nie mogę, bo ja mam taki, a nie inny system. '.

bez gif

Opublikowano

16 GB ram ?!

Łoo, ło, ło. Boże, ja mam Windows 7. To jak kupię 16 GB RAM, to mi to pójdzie? Powiedź mi to szybko - tu i teraz,

Całą prawdę napisałeś, że na XP-ku - Windows widzi 4 GB, nawet, jak ją dołożysz / dosrasz, do tych 16 GB, nadal będzie 4 GB, widział system XP.

Ci, co mają XP - To powiedźcie tak ' Pa pa GTA : V, za słabe, dla mojego XP'ka - nie pójdzie mi to. Ale jestem zły, że inni sie bawią w GTA : V, a ja nie mogę, bo ja mam taki, a nie inny system. '.

Nie, że sobie pograsz tylko to są optymalne wymagania dla GTA V

Opublikowano

Nie, że sobie pograsz tylko to są optymalne wymagania dla GTA V

I aż 16 GB ramu, trzeba mieć?

bez gif

Opublikowano

I aż 16 GB ramu, trzeba mieć?

To są OPTYMALNE wymagania nie najniższe najniższych sam nie znam xD.

@Down:

Takie info dla ciebie nie pisz tak tych postów bo się w końcu wkurzę i nie będzie 5 % za SPAM. A dostawać będziesz blokadę z automatu. Tu okej bo to dyskusja ale nie gdzie indziej..

Opublikowano

To są OPTYMALNE wymagania nie najniższe najniższych sam nie znam xD.

To zobaczymy 17.09.2013, jakie bedą wymagania, do GTA V.

bez gif

Opublikowano

Quad Core i7 3.06 GHz, 4 GB RAM (16 GB RAM – Windows 7/8), karta grafiki 2 GB (GeForce GTX 680 lub lepsza), 35 GB HDD, Windows Vista/7

Jeśli ta gra potrzebuje i7 16GB ram i GTXa 680 to będzie nieźle okrojona na konsolach o.O . Co na tym świecie się robi - niedawno kupowałem nowego kompa a teraz nie wiem czy mi cholerne GTA V na najniższych wgl pójdzie. Mam nadzieję że powyższe wymagania są potrzebne aby grać na max ustawieniach w 60 FPS +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt nie powiedział, że Gta V wyjdzie na komputery. Nie ma żadnej informacji, załóż taki sam temat gdy zostanie to potwierdzone przez Rockstar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...