Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przycisk PLAY nie działa

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobralem ostatnio tere , byl dzisiaj patch zabraklo mi miejsca na dysku ok zwolnilem 30 gb patch sie zatrzymal , uruchomilem launchera jeszcze raz i pokazalo 100% tylko z nie moge wcisnac play itp . Okej , to dalem napraw itp, i zaczelo mi odnowa sciagac gre .mam juz 58gb gdy wchodze do folderu tery a jest napisane ze bedzie sie sciagac 24h bo po 300kb mi leci , i nie wiem czy zajmie mi jeszcze 20 gb wiecej czy ta funkcja napraw tak dziala . A jak mi na nowo bedzie sciagac gre to zniej podziekuje . Gdy sprawdzam ile zajmuje wyskakuje 50gb na dysku a ilosc zajmowanego miejsca to 73 gb wychodzi na to jak by to sie 2 raz mi sciagalo .

Opublikowano

Tera powinna zajmować 27,3 GB. Podczas patchowania może ważyć znacznie więcej. Może usuń tą, co masz... Pobierz od nowa? Całkowicie? Bo faktycznie wygląda to tak, jakby Ci pobierało dwie Tery.

Również miałam problemy z przyciskiem "PLAY", musiałam kilka razy kliknąć, żeby zadziałało... Pamiętam też, że przy niektórych patchach pobierało z bardzo małą prędkością, było tak kilka razy, jest to chyba ustawionego przez nich, jeżeli nie mylę się.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...