Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kha' Zix

Dr4g0n858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo chciałbym się was zapytać czy po tym nowym patchu warto u Kha ewoluować W-E-R ? Czy teraz tez sie ewoluuje Q zamiast jakiegoś? Bo dostało buffa.

Opublikowano

Yo chciałbym się was zapytać czy po tym nowym patchu warto u Kha ewoluować W-E-R ? Czy teraz tez sie ewoluuje Q zamiast jakiegoś? Bo dostało buffa.

Według mnie zawsze się dawało w Q-W-E więc w czym problem :P

76561198033711010.png

Opublikowano

Zależy czy chcesz nim iść na mida, topa czy jungle. :)

Podczas gry na midzie maksuję jak i rozwijam W.

Kiedy gram na topie - Q

W jungli E - dla efektywniejszych ganków. ;)

Opublikowano

W-E-R sie zawsze ewoluowało na midzie, a teraz po tym buffie i nerfie nie wiem co sie ewoluuje. Więc prosze o mądre odpowiedzi.

Opublikowano

Ja tam wciaz maksuje WQE i ewoluuje W E R/Q bo farma z W sie liczy, to samo mowil Alex Ich na streamie ze dalej tak samo go ewoluuje lecz coraz wiecej osob ostatnio ewoluuja Q/E/W i dosyc im idzie, sprobuje tez tak zagrac i dam znac.

Opublikowano

Ja maxuje Q/W/E. Q według mnie jest dobrym skillem i nwm czemu zamiast niego ludzie wolą W. Przeciez z Q mozna sciagnac z przeciwnika pol zycia, do tego ma cd 2-3sekundy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...