Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze ściągi!Ze szkoły

eMSPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja osobista sciąga polega znajdujecie na kleju w sztyfcie(opakowaniu,sam zrobiłem)

Dawajcie sposoby jak robić!

Ja dam dopiero jak wy dacie bo nie jestem pewien czy wy dacie!

@edit

Poprostu taka sztuczka jak z długopisem tylko że zamiast długopisu jest klej

Opublikowano

Ale Wy jakieś problemy macie... Po prostu na kartkę, kartka na ławkę i się pisze. Ewentualnie "cyrklem" pisze po obudowie długopisu przeźroczystego... (to jest dobry patent, bo nauczyciel na 100% się nie kapnie)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

bierzecie kartkę i piszecie na niej leciutko ołówkiem. potem malujecie coś na kartce, żeby sie nie czepiali, że czystą kartkę gumkujecie.

Działa :>

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

my mamy taką zaje***** nauczycielke. ma po 50-ątce, jest głucha i ślepa a na sprawdzianach śpi. my po polowie lekcji zamieniamy sie sprawdzianami. all piszą co wiedzą na czyimś sprawdzianie i jakoś sie ułoży w całość. a jak nie ma sie kumpli to poprostu zeszyt i książki na ławke i jazda z pewnych źródeł. mamy szczęście.

Opublikowano
Dla dziewczyn: Ubieracie spudnice i na udo, albo za koszulką (nauczyciel musi być pedofilem jeśli by chciał abyś zdjęła bluzkę/podwinęła spudnicę tongue.gif

no wiesz u nas w szkole jest taki co patrzy

Opublikowano

Próbujcie pisać lekko ołówkiem po ławce(tylko takim,że jak rękawem przejedziesz sie nie zmaże)i zastawić rękawem,druga pod piórnik a jego książkami czy duperelkami zastawić.Trzecia pod kartką na której piszemy,czwarta to na marginesie lekko i potem gumujemy,piąta to kartka pod kartkom.Szósta na nodze i ją rękawem zastawiamy.Można też użyć długopisu na UV(te czasy w podstawówce xD)

Wszystkie przetestowane,kumpel Aciek też nie narzeka ;](Piąteczka z WOS'u bez nauki {;})

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam lepszy sposub jezeli jestescie zlonczeni ławką z biurkiem nauczyciela to kladziecie sciąge pod ławke upuszczacie długopis na ziemie i czytacie szybko co gdzie jak. A potem jak juz nie poczebne to książka do plecaka i wszystko ok ;p;p;p

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

Mój sposób to ,,Niewidzialny dlugopis,, napisac nim gdzie sie da potem klejem trzeba sie wysmarowac i nic niewidac potem tylko klej okleic i mam sciąge na fioletowo xD

Opublikowano

Najlepszy patent na kartkówki/sprawdziany z języków. Jedyne co potrzebujemy to komórka z dyktafonem, słuchawki do niej i w miarę długie włosy. Przed sprawdzianem nagrywasz słówka na komórkę i do pisania siadasz ze słuchawką w uchu. Jak trzeba to włączasz odtwarzanie pliku.

Przy dużej liczbie słówek warto podzielić materiał na kilka plików, żeby łatwiej było znaleźć dane słowo.

Opublikowano

to sie przyczepia pod ławke kartke na pinezke i sie obraca ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Według mnie najlepsze to:

1.Długopis na UV

2.Kiedy mamy bluze czy coś gęstego co sie ,,fałduje'',to wkładamy w te fałdy na rękawach ściąge i nikt nic nie widzi.

3.Długopis czy coś ze sprzętem w stylu krótkofalówki tylko wersja mini,czyli odbiór do jakiś 20m i cicha wtedy dajemy kujonowi jakiemuś i git.(ale z skąd takie wsiąść,kiedyś mój kumpel miał ale nie chciał powiedzieć z skąd.

4.Ławka i ołówek,potem palcem ścieramy i nawet ,,szkolny terminator'' nic nie zauważył.

Opublikowano

Jeżeli są zadania zamknięte to polecam mój sposób. Jeżeli mamy kumpla co wie to pod ławką ale idealnie pod za nogą od ławki pokazujemy numer pytania przy zgiętych palcach / żeby nie było widać / kumpel odpowiada tak samo tyle że

1 = a

2 = b ...

Albo piszemy dużymi literami ... a potem skreślamy

A jak jest kartkówka a nauczyciel ich nie zbiera to jak ją dostajecie szybko wsuwacie pod nią kartkę i ... be happy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...