Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Dyrus gets creep blocked and dies ! RAGE

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łata fak, łata fak, łata fak ?????!!!!!!!

Hahahah jebłem xDDDD

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Haha, to byś zobaczył co sie dzieje z minionami keidy 2 wieże koło nexa są rozwalone :D

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Beka z niego.

Co bym nie oglądał dyrusa( a oglądałem w chuj streamów) to on albo coś zfailuje albo lami na potęge.Widziałem może z 2 razy jak naprawde kosił;c

Opublikowano

Beka z niego.

Co bym nie oglądał dyrusa( a oglądałem w chuj streamów) to on albo coś zfailuje albo lami na potęge.Widziałem może z 2 razy jak naprawde kosił;c

dyrus lami ? pzdr ciekawe co.oglodasz

Beka z niego.

Opublikowano

Beka z niego.

To jego wina że miniony go blokują ;x ?

@top

Śmieszne.

Opublikowano

Report minions op bullshit nerf incomming

A tak naprawde to już nie raz zdarzyło mi się coś podobnego, ale nie na taką skale :D tylko chwilowy blok.

Pewnie riot się tym zajmie czy coś

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...