Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Strona mapy

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w lola już ponad rok i mam małe pytanie ponieważ od miesiąca jestem tylko w Fioletowej bazie nigdy nie pojawiam sie już na dole mapy tylko w każdej grze normal/ranked/aram pojawiam się u góry. Z czym to jest z wiązane ? na pewno nie fart bo przez ponad 80 gier ? wątpie

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Czyli mam największego pecha bo przez ponad 80 gier nie pojawiłem się na dole ? lolz ... lol mnie nie lubi ;x

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Czyli mam największego pecha bo przez ponad 80 gier nie pojawiłem się na dole ? lolz ... lol mnie nie lubi ;x

Tak, z tym że nie rozumiem dlaczego od razu nazywasz to pechem. Campy większości potworków w jungli (all prócz barona i draga) są inaczej rozłożone względem twojej bazy. Topper u fioletowych może zaoszczędzić trochę czasu bo z blue pomagać będzie bot+mid, w dodatku możesz w przerwach wziąć golemki. Taktycznie można to całkiem dobrze wykorzystać ;)

#edit

Co

ty pierdzielisz? Właśnie u góry jest trudniej, nawet na turniejach rzucali monetą o stronę (chyba), a były też statystyki to ~68% gier jest wygrywanych na dole niżeli na górze. Lepsze rozmieszczenie camp itd, czemu riot nie zrobi "odbicia lustrzanego"? Ehh.

Po pierwsze chciałbym zobaczyć te statystyki. Po drugie nigdzie nie napisałem, że u góry jest łatwiej, tylko stwierdziłem że wszystko można wykorzystać myśląc strategicznie.

Opublikowano

No niby tak ale nie lubię grać u góry ponieważ muszę ciągle odblokowywać kamerę i jechać z nią na dół bo nic nie widzę ;P

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Tak, z tym że nie rozumiem dlaczego od razu nazywasz to pechem. Campy większości potworków w jungli (all prócz barona i draga) są inaczej rozłożone względem twojej bazy. Topper u fioletowych może zaoszczędzić trochę czasu bo z blue pomagać będzie bot+mid, w dodatku możesz w przerwach wziąć golemki. Taktycznie można to całkiem dobrze wykorzystać ;)

Co ty pierdzielisz? Właśnie u góry jest trudniej, nawet na turniejach rzucali monetą o stronę (chyba), a były też statystyki to ~68% gier jest wygrywanych na dole niżeli na górze. Lepsze rozmieszczenie camp itd, czemu riot nie zrobi "odbicia lustrzanego"? Ehh.

@topic

Losowo, też kiedyś miałem wiele gier na górze,a potem na dole a teraz mam prawie cały czas na dole. Czekaj cierpliwie.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Skończyłem kolejną i teraz gram jeszcze jedną u góry jprdl !!!!!! co to ma być ! jak zmienić to żeby nie było ciagle u góry ? wkurwia mnie to -_-

to nie może być fart ! 90 gier pod rząd ?!?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Jesteś niezły z matmy, skoro dla ciebie ponad 80 +1 daje 90 gier pod rząd.

Albo jesteś kłamcą, albo po prostu los tak na ciebie trafił, skończ płacz, gdyż nic on nie da.

Opublikowano

kolejne 9 gier i kolejne na górze ;x to sie musi jakoś ustawić! to nie możliwe jest !

@up gratuluje :3

Zagrałem premade i udało się zagrać na dole.

Jest jakiś przedział gier gdzie gra sie na dole ?

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

było by fajnie gdyby pomyśleli o lustrzanym odbiciu

żeby to można było ustawić tak jak mape 2D w sezonie 1/2

może zrobi ktoś petycję ? ;d

szczególnie nie lubie być u purpurowych jak gram ADC (bo poke-mode off ^^) a tak to obojętnie ;>

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...