Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starter w Play.

Ameƞƞ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zależy od różnych czynników. Kiedy, czym i jak daleko wyślą. Podaj więcej informacji.

Opublikowano

Myślę że wciągu 7 dni powinno przyjść, zależy kiedy zlecą przesyłkę.

Opublikowano

Myślę że wciągu 7 dni powinno przyjść, zależy kiedy zlecą przesyłkę.

Nie gadaj, że będzie szło 7 dni. Główna siedziba jest w Warszawie, więc myślę, że 3-4 maksymalnie dni będzie szło. A jak chcesz to na przyszłość - w rosmanie jest sporo starterów do różnych sieci (w tym play).

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Poszperałem troche na necie i dowiedziałem się, że niektórym doszło w kilka dni innym nawet do dwóch tygodni ale od czego to zależy to niestety nie wyczytałem

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Poszperałem troche na necie i dowiedziałem się, że niektórym doszło w kilka dni innym nawet do dwóch tygodni ale od czego to zależy to niestety nie wyczytałem

Logiczne, że zależy o której ktoś zamawiał bo załóżmy zamówione o 23:00 to będzie inaczej niż jakbyś zamówił o 10:00, tak to mają możliwość wysłania w ten sam dzień a w późniejszej porze, nie. Drugi czynnik to jak daleko mieszkasz od centrali ''Play'' (w Warszawie), tak więc jak pisałam myślę, że 3-4 dni to maksimum. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem ale mi raz mała paczuszka wysłana pocztą przyszła na drugi dzień, byłem zaszokowany bo nie miałem takiego przypadku bo z reguły paczki wysłane pocztą przychodzą do mnie do 2/3 dni, a sprzedawca mówił, że przyjdzie na drugi dzień a ja myślałem że żartuje:D

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...