Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] F2000 vs Scar-l

LGGL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to i to słabe ale f2000 troszku lepszy, lepiej zamiast nich kup FAMAS/AEK

( a najlepiej pakiet FAMAS + Nemesis i kreftdjur, w 1 bron i kolba a w 2 predator vipery

LOL

Opublikowano

Kazdy noob poleca famasa . ;)

F2000 bardziej na bliskie, Scarl wolniejszy. Porownywalne bronie, dla mnie Scarl lepszy.

A takto to tylko Aek, Aug, Elka.

To ja cię proszę "noobie" wypieprzaj stąd, my mamy swoje zdanie, ty masz swoje, to że masz te swoje 11 lat nie oznacza, że możesz każdego wyzywać -.-

f2000 droższy i gorszy syf od famasa wgl nieopłacalny, scarl to gówno jeszcze większe, w uj bulletdrop i rozrzut.

Jesteś taki pro elo, że polecasz broń na 27lvl, pewnie sam latasz z elką jak ten noob, którego wcześniej wspomniałeś na 1 lvl -.-

Jak mnie tacy ludzie irytują, po cholerę komentować czyjąś wypowiedź, bez pierwszej linijki tw post wyglądałby o wiele lepiej, chociaż rada dalej byłaby do dupy -.-

Tak, mam małego rejdża, ale wnerwiają mnie takie osoby...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Mam f2000 i scar-l, Z tych 2 polecam f2000

F2000 jak brać to tylko z nemezisem bo jak nie miałem nemezisa grałem thunderem i ciężko było. Ja mówie że f2000 to taki mały famas :p

Scar-l recoil troche za duży na dystans 60+ i troche za wolny.

Opublikowano

Oba to shit, bierz Famasa / L85, a jak cię nie stać AEK lub Steyr.

@Down

Ale obydwa mają więcej wad niż zalet i według mnie nie ma lepszej ;) Tak jak z Famasem i L85, inne style gry, tylko że lata świetlne z tyłu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Lepiej F2000

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Coś mi się wydaje drodzy koledzy że przydało by się wam trochę poprawić czytanie ze zrozumieniem bo kolega nie pyta o najlepszą broń dla szturma lecz o lepszą z tych dwóch a tutaj średnio w co 2 poście pisze o FAMASie lub L85 -.-

@TOP
Jak dla mnie lepszy SCAR-L pierwsza broń kupiona na szturma i bez dodatków dało się grać całkiem świetnie :)

Opublikowano

Jeśli lubisz broń z odrzutem w prawo i nie chcesz być na początek lama i biegać juz na 1 badź 2 lvl z OP bronia to polecam ci F2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...