Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

***ZAPOWIEDZ*** 15 LIPCA {Jedyny na świecie!}{Serwer CTF na bronie!} Buduj, strzelaj, wygrywaj!

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Z radością chcę przedstawić wam unikalny serwer minecraft. Serwer pojawi się 15 Lipca (IP podam później). Wtedy nie będą dostępne jego wszystkie opcje, ale z czasem będę je dodawał.

Ale na czym to polega?

W grze wcielamy się w jedną z paru klas (niektóre klasy trzeba kupić, inne są dostępne w funkcji VIP, a inne są darmowe :)) Naszym celem jest zaatakować bazę wroga i przejąć jego flagę, nie tracą przy tym swojej. Do tego celu mamy duży arsenał broni, oraz możliwość obudowania się własnymi blokami.

Informacje na start

Aby dostać się na serwer musimy zapisać się na WhiteList. Niestety nie mogę podać linku do forum więc proszę, abyście zapisywali się pod spodem. Tylko teraz jest to darmowe!! Po 15 lipca zapisanie się na serwer będzie kosztować 2,46 SMSem. Dlaczego tyle komercyjnych aspektów? Chciałbym zakupić unikalne pluginy na serwer, a to niestety kosztuje :). Po wejściu na serwer radzę rozejrzeć się po nim, aby zdobyć podstawową wiedzę o komendach.

Jak powinno wyglądać podanie?:

Login:
Od kiedy grasz w MC?:
Dlaczego ty:

Jak wygląda serwer?

Póki co nie dam żadnych SS, ani filmików, bo budowle są "rozkopane" :D. Mogę powiedzieć, że szykuje się wszystko na prawdę bardzo ładnie (5 lipca dam SSy, a 10 filmik)

FAQ

A: Co z LOTRem?

B: Niestety ekipa się rozpadła, a projekt się przeciągnął :C. Spróbuję do niego wrócić, ale najpierw muszę zrobić ten serwer.

W razie jakichkolwiek pytań proszę je umieszczać w komentarzach :).

Niech wasze bagnety zawsze pozostaną ostre. ;)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Na pewno zagram :D W sumie czego się spodziewać po Moderatorze xD Jak grałem z Bilonem na wczesnej becie już we 2 grało się zajebi***e. Na prawdę godny zajrzenia i zostania stałym graczem xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Potwierdzam :) Rozgrywka była przednia. Nie bawiłem się tak, ani na Survival Games, ani na żadnej rozgrywce tego typu :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Login:Krzychucs
Kilka słów o sobie:Na imie mam Krzysiu. Z życia codziennego zajmuje się nauką,sportem i innymi rzeczami.Jestem biegaczem na orientację (BnO). Interesuje się jak chyba każdy piłką nożną, programistyką oraz grami.
Od kiedy grasz w MC?: Gram od wersji 1.5 BETA. W tamtych czasach grałem też w aplhe.
Dlaczego ty: Dlaczego ja? Otóż ja ponieważ szukałem serwera na którym coś się dzieje i taki znalazłem-wasz. W dodatku zapowiada się ciekawie i życzę wam powodzenia!

Opublikowano

Dziękuję krzychus zostajesz dodany :)

Opublikowano

Dziękuję krzychus zostajesz dodany :)

Miło mi to słyszeć. i pytanko czy IP będzie dopiera na start czy zamierzasz zrobić jakieś beta testy itd.?

Opublikowano

Beta testy odbywają się już :). Może wpuszczę paru graczy przed premierą, ale nic nie obiecuję :D

Opublikowano

Jedyny na świecie?

CZŁOWIEKU, CO ON ROBI NA JAKIMŚ MPCFORUM GDZIE GO 60 OSÓB ZAUWAŻY?!!?!?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Login: mieciu0077
Kilka słów o sobie: Mam na imię Dominik, mam 14 lat. Znam minecraft bardzo dobrze (amatorsko piszę proste mody i pluginy) i przede wszystkim lubię w niego grać. Znam ortografię i nie jestem nolifem grieferem.
Od kiedy grasz w MC?: Od beta 1.5 (to już ponad 2 lata)
Dlaczego ty: Ponieważ (o ile administrator się zgodzi) chciałbym nagrać serię z serwera, która w odróżnieniu od innych serii z tej gry nie byłaby nudna ;)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

mieciu zostajesz przyjęty :D

Opublikowano

Login: RizekPL
Kilka słów o sobie: Hej :) Jestem Bartek, i mieszkam w kętach. Interesuje się Informatyką i Komputerami. Wolny czas spędzam na siatkówce i graniu w minecrafta
Od kiedy grasz w MC?: Od Beta 1.2
Dlaczego ty: Myślę, że jeśli serwer spodoba mi się, podam go znajomym. Ponadto nie używam nodusa, ani innych dopalaczy. Jestem dobry w PVP i walkach na łuki.

Opublikowano

Rizek zostajesz przyjęty :)

Opublikowano

@umotex12

Myślisz, że nad reklamą na YT np. nie pracujemy? Jeszcze nawet nie wiesz co szykujemy a już krytykujesz ;/ Poza tym widziałeś taki serwer gdzieś?

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Login: Twoj Mistrz Adrian
Kilka słów o sobie: jestem zajebisty i jestem twoim mistrzem.
Od kiedy grasz w MC?: od ROKU
Dlaczego ty: Jestem odpowiednią osobą na to stanowisko.

Opublikowano

Hmm... mam pewne powody by cię nie przyjąć :)

Ezio umotex nie krytykuje tylko wydaje swoją opinie :D

Opublikowano
Login: NolandPL

Kilka słów o sobie: Jestem ogarnięty i fajny ;)

Od kiedy grasz w MC?: 1.2.3 Ponad Rok czasu

Dlaczego ty: Bo chciałbym zagrać na tego typu serwerze!!!

Cześć...

Opublikowano

Noland przyjęty :)

Opublikowano

Nick: Vister

Kilka słów o sobie: Mam wiele hobby i lubię pracę zespołową

Ile grasz w minecrafta: Półtora roku będzie.

Dlaczego ty: Chcę obadać serwer i z chęcią podziele się nim ze znajomymi.

Opublikowano

Vister przyjęty :). Zaproś znajomych, by mogli dołączyć póki za darmo :D

Opublikowano

Zostajesz przyjęty :)

Opublikowano

Hubertus przyjęty

Elitarny co SMSów to jeszcze się zastanawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...