Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Z] [1.4.6][P +1NP][S][FB][RP][WF][PvP][24/7] [MMORPG] Pandora

rexlu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szykuje się dobry server, nie mogę się doczekać

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Już było wiele takich serwerów typu MMORPG i prawie żaden nie wystartował, a jak już to tylko na chwilę albo było bardzo lipny. Mam nadzieję że temu serwerowi uda się to przetrwać!

Opublikowano

Hmm, ja również :)
Serwer wymagał wielu starań i dużo czasu. Po za tym już po samej stronie, galerii, mapie myślę że można stwierdzić co się zapowiada i że będzie fajnie!
Beta Testerzy są zafascynowani ;)

Masz Androida!? Zobacz moją grę! Serwer Minecraft MMORPG: MCpandora.pl

Opublikowano

Przewidywany start: 9 Lipiec - godzina 13:00

Zobaczcie Film Promujący !

Przypominamy że 8 Lipca zostanie włączony link do pobrania launchera. Launcher jest wymagany aby wejść na serwer!

Masz Androida!? Zobacz moją grę! Serwer Minecraft MMORPG: MCpandora.pl

Opublikowano

Emm... MMORPG to znaczy Massively Multiplayer Online Role-Playing Game, czyli w wolnym tłumaczeniu rodzaj gry, w której duża ilość graczy gra ze sobą w RPG, czyli grę role play... Co świadczy o tym, że w ogóle bez sensu daliście swojemu serwerowi przydomek MMORPG, bo ten serwer to nie gra, ani nie MMO... Jak już, to może to być serwer RP.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Napisze tak: w regulaminie lokalnym są zawarte bardzo ważne informacje, np:

20. Zakaz podawania linków do innych forów. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.
Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do forów.

Warto czasami poczytać.

http://www.mpcforum.pl/topic/351812-regulamin-lokalny-dziau-publikacje-serwerw/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...