Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno komputera, poradźcie

Vilgus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę was zapytać czy ten oto komputer jest dobry względem parametrów i czy nie ma w nim żadnego haczyka. Jeśli nie polecacie go, to jaki byście polecili? http://allegro.pl/hit-fx-6100-x6-3-90-1000gb-gt610-2gb-dx11-8gb-i3303685806.html

Jestem nastawiony na multiplayer w BF3( może BF4 ;D)oraz inne produkcje. Ogólnie rzecz ujmując ten komputer ma być do gier :) Cena to +/- 1500zł

Mój aktualny sprzęt to procesor 2x2.4, 2gb ram, 512 Mb Graficzna, Płyta główna obsługująca stare DDR2

Opublikowano

Tak jak w temacie, chciałbym kupić komputer max 1500 zł, lecz jeśli jakaś część będzie dobra ale droższa o te 50-100 zł to ok :) .

Więc tak nie wiem czy procesory amd czy intel są lepsze, ale wiem że amd jest tańsze, płyta główna gigabyte też jest tania i dobra.

Zależy mi na komputerze do gier, abym mógł odpalić BF3 na Max(Ew. Wysokie ;) ) detalach i kolejne gry co by wyszły :)

Opublikowano

@2UP.

Jak się nie znasz to nie składaj sobie sam bo potem nawet tego nie podłączysz.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Za dużo oczekujesz po tym budżecie. Druga sprawa po co nowy temat, w starym miałeś już dwie propozycje i lepszego nic mieć nie będziesz. Jeżeli chcesz pograć w bf3 na maxymalnych ( bez zbędnych bajerów obniżających fps ) to przynajmniej trzeba z 2000zł wyłożyć.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Zamiast Vertex'a warto dopłacić 10zł chociaż do XFX. Dla pewności.

20zł* :)

Inne są 10zł więcej xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...