Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T34

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań co do czołgu.

Czy dobrze nim zarabiacie ?(ile przeciętnie)

Jak z rofem ?

Ile jest losowań z 10 tierem ?

A i najważniejsze :

Mam konto 4 k bitew i mam tam takie czołgi jak :

T28 vk P i H Su-100 Kv-2 T 20 i T29.

Niestety tylko odblokowane ponieważ ktoś włamał mi się na konto i sprzedał wszystko a potem wydał kase.

Po zakupie odkupiłbym T28 i dozbierał 100k expa do T95 , odkupił Su-100 i zaczoł dążyć do 8 tieru kupił vk p i szedł na tigera p i potem na ferdziego

T20 i T29 odkupiłbym i wymaksował.

Troche tej roboty jest a czołgi sa warte 6kk i nie wiem czy nie prościej by było zrobić nowe konto i zacząć od nowa ... Co o tym sadzicie ?

A i mam kilka 5 tierów na maxa : kv-1 t-34 m4 pz4 t1 ht su-85 m10 t49

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No to zarobki powiem ci , że koledzy z klanu go sobie chwalą dobre działko najepiej grać tylko z wysuniętą wieża. Z premką i dobrą bitwę będziesz wychodził duże pieniądze na plus więc uzbieranie np. 3-5milionów może ci zająć weekend . zależy ile grasz :) Według mnie to byłby dobry wybór.

PS. Gralem nim jedynie na testach więc dużo nie powiem ale wiem ze koledzy chwalą ;D

@down niby masz racje bo kolega ma dopiero 4k bitew więc lepiej niech dużo pomyśli czy mu się opłaca .

Opublikowano

Dobra bitwa z premką potrafi wyjść ze 100k na + więc jest b.dobrze, ale skoro masz wymaxowane 5 (nie napisałeś czy kupione) to grając nimi na zmiane (wsiadasz w jeden, jak padniesz wsiadasz w drugi, etc ) to w ciągu powiedzmy 3-5 bitew jesteś w stanie zarobić tyle co T34 podczas jednej :). Więc warto siez astanowić czy wgl inwestować w czołg premium.

Opublikowano

Właśnie mam czysty garaż .

Dobra to o T34 już wiem że dobrze zarabia a co z tym drugim pytaniem ?>

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No mam 910 eff czyli tak średnio.

No sam już nie wiem.

No troche pogdymałem i postanowiłem przeanalizować swoje konto i to.zrobiłem , no stat najlepszech nie mam przegladalem je dlugo i czuje ze moge wiecej .

To samo sie tyczy czołgów 4 k bitew i tylko jeden 8 tier dwa 7 czter 6 .

Zacznę od nowa gre , gdy rozmyślałem zrozumiałem że zosrawiam konto nie umiejętności.

Konto miałem rok i zarabiałem 5 tierami więc teraz powinienem odbudować je przez wakacje .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

No mam 910 eff czyli tak średnio.

No sam już nie wiem.

Jak grasz dla funu i cie staty nie obchodzą to graj dalej, zawsze możesz je poprawić.

Opublikowano

W sumie też fakt .

Mój nick to AleMaslo

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Ja bym Ci polecił grę od nowa ale na serwerze ruskim ;)

Ruscy bardziej dbają o graczy, są o wiele lepsze eventy i można mieć co dzień premke przez te misję.

Sam mam zamiar grać na RU.

Jakie misje ? Wprowadź nas w temat :) Ja też jestem takiego zdania jak UP - grać od nowa :)

Opublikowano

Czy dobrze nim zarabiacie ?(ile przeciętnie) - bez premium nie zszedłem nim jeszcze poniżej 40k.
Jak z rofem ? 12.38 z BiA, Rammerem i Wentylacją
Ile jest losowań z 10 tierem ? na 10 bitew, 6 na VIII, 3 na IX i 1 na X.

PS: Penetracja działa miażdży wszystko, dodatkowo T34 dostał w 8.6 buffa a mianowicie - Celność (wszystkie czołgi dostały buffa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...