Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Photoshop] Sygnatura Matte Painting

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jest to mój pierwszy Tutorial, więc jeśli chodzi o formę tuta, za błędy z góry przepraszam :).

PACK:

https://mega.co.nz/#!kgJDwDIJ!e9-mwF1a3aJpheugNuYvq1wWSeEqwkFsQX-pZWfesvE (3.4 MB)

zcq.png

Out:

lkhv.png

Mam nadzieje, że poradnik się przyda. Dzięki za uwage ;)

ZA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE Z GÓRY PRZEPRASZAM. PORADNIK PISANY W NOCY ; )

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy ten poradnik jest przydatny.

Out bardzo mi się nie podoba.

Nie ma tu wtopienia, światła. Render nie może być na środku, pustki po bokach. Napis.. ;/

Dość komentowania pracy.

Poradnik czysty i przejrzysty.

Masz lajka, choć out nie powala.

// Wiem, wiem, tylko jak już to pokazujesz, to mogłoby to lepiej wyglądać.

Opublikowano

Kriszi. Podkreślam że nie jest to poradnik "jak zrobić sygnature". Chciałem pokazać elementy tworzenia otoczenia, spójności między elementami, integralności, czyli matte paiting'u. Przyjąłem tylko formę sygnatury, bo tak było prościej.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Kriszi. Podkreślam że nie jest to poradnik "jak zrobić sygnature". Chciałem pokazać elementy tworzenia otoczenia, spójności między elementami, integralności, czyli matte paiting'u. Przyjąłem tylko formę sygnatury, bo tak było prościej.

I ci się udało. Ładnie wyjaśnione i wszytko przejrzyste

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie ma tu wtopienia, światła. Render nie może być na środku, pustki po bokach. Napis.. ;/

Jeśli render jest symetryczny, tak jak w tym wypadku, należy go umieścić na środku.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Moim zdaniem powtórzyłeś to, co widziałeś w galeriach Fan Art'u. ;-) Wymienione przez Ciebie uwagi są najczęstszymi błędami podczas tworzenia sygnatur. Zapomniałeś przeczytać, że ta praca nie jest sygnaturą, a jedynie poradnikiem dotyczącym tworzenia tła, tak aby było spójne i wyglądało ciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...