Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Ruską wersja BF3 !

Mirol33333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle mi wyskakuje okienko z takim napisem " Your game data i corrupt " :) Podkładałem Update 03 December 2012 Update potem 05 March 2013 Update , lecz nic to nie daje ;) Ciągle to wyskakuje !!!!!!!!!!!!!!!! Proszę o jakąś pomoc !

Opublikowano

Musisz wrzucić jeszcze update ten nowy z dronami.

Pewnie coś niepokolei wrzuciłeś.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Pomoc: Leć do sklepu kup oryginał :D

Oczywiśćie BF4 juz bedzie !! :P już nie kupie ruska :) zreszta miałem oryginał tylko konto skradziono, wiec kupiłem potem ruska ;)

Ale PL ? ten Update :D ?

Tylko skąd go pobrać , jak coś macie to wrzucać :D

Opublikowano

eh wszędzie piszą żeby nie kupować ruskiej wersji -.-

teraz bf3 jest za 55zł bo bf4 wychodzi który będzie za 200zł + dodtaki będą to ze ok 400zł

Opublikowano

@up niekoniecznie, Jak dzisiaj teraz kupisz pre-ordera to mas gwarantowany dodatek Chińska nawałnica czy jakoś tak + jakieś inne dodatki. więc można się spodziewać wszystkiego

Opublikowano

eh wszędzie piszą żeby nie kupować ruskiej wersji -.-

teraz bf3 jest za 55zł bo bf4 wychodzi który będzie za 200zł + dodtaki będą to ze ok 400zł

Ja keya bf3 zgarnąłem za 27zł jak była promocja na Originie, więc wiesz :D

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...