Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban - afk

Chlebek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana za bycie afk i już mam na 7 dni :( tym razem naprawde musiałem mógłby mi ktoś napisać co mam napisać do supportu?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie pisz nic do supportu, bo to nic nie da.

Dostałeś bana za coś, co zrobiłeś, więc nie rozumiem jaki ma sens pisanie do supportu.

Opublikowano

@up

dokladnie. Lepiej nic nie pisac.
Ja jak napisalem do nich o unbana za AFK bo mi prad wylaczyli to mi odpisali po banie ze przepraszaja i tyle....

Zanim oni to przeczytaja to juz nie bedziesz mial tego bana :)

Opublikowano

tylko, że ten był za nic a next bd na miesiąc a potem na stałe -.-

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Przecież sam powiedziałeś, że byłeś afk? Więc nie jest za nic.

To nie wina riotu, że nie mogłeś grać, w przeciwnym wypadku byłby to Lose Prevented i nie byłoby bana.

Opublikowano

tylko, że ten był za nic a next bd na miesiąc a potem na stałe -.-

Kolejne bany nie bedą ani na miesiąc, ani na stałe. Wszystkie kolejne bany z leaverbustera są tylko i wyłącznie 7-dniowe.

Opublikowano

Dostałem bana za bycie afk i już mam na 7 dni :( tym razem naprawde musiałem mógłby mi ktoś napisać co mam napisać do supportu?

a co seba z matim na gałę zawołali, że musiałeś tak pilnie wyjść? wdłg. mnie powinny być od razu permbany za leave/afk, a nie banują za flame...

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

a co seba z matim na gałę zawołali, że musiałeś tak pilnie wyjść? wdłg. mnie powinny być od razu permbany za leave/afk, a nie banują za flame...

Tak dokładnie musiałem wyjść na dwór a nie jak ty grubasie siedzieć i nolifić przed komputerem a więc nie ogarniam tego ich systemu banów

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Tak dokładnie musiałem wyjść na dwór a nie jak ty grubasie siedzieć i nolifić przed komputerem a więc nie ogarniam tego ich systemu banów

Bo są ludzie którzy chcą wygrać a nie grać z trollami. Czemu w ogóle zaczynałeś? ban słuszny i według mnie riot powinien od razu dawać.

76561198033711010.png

Opublikowano

Bo są ludzie którzy chcą wygrać a nie grać z trollami. Czemu w ogóle zaczynałeś? ban słuszny i według mnie riot powinien od razu dawać.

ban słuszny... Trzeba było nie wychodzić

nudsyg_zps005130d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...