Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FAMAS+KREFTDJUR

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to jest najlepszy wybór,kolba nemesis, chyba najlepsza broń na średnio-krótki dystans FAMAS (który przy nemesis jest również świetny na dalszy) a w krejtdjur masz od razu najlepszy pistolet, dobry celownik reddot choć przydałby Ci się pustynny M145 jak kiedyś nabijesz lvl na L85 (czy kupisz wcześniej), vipery, predator.

Ustaw sobie famasa najlepiej tak: reddot/m145, predator, viper, nemesis

LOL

Opublikowano

Zależy czym lepiej grasz :P Dla mnie lepszy jest MP-443 Elitka :P A co do tematu to kupuj póki możliwe i nie za drogo :P Jak ogarniesz famasa (ja za c**** nie ogarniam :P) to kosisz :D

Opublikowano

Rex jest naj dla Assaulta ?? A nie lepiej jakąś szybszą broń ?? MP-443 Elite, M1911 Elite ??

To teraz w krejtdjur jest REX? myślałem ze MP-443 elite bo ja jak kupowałem to był tam właśnie MP-443 elite, chyba że zestawy pomyliłem o_O

Skoro tam jest rex to lepszym pomysłem co do pistoletu będzie nabicie lvla i kupno MP-443/M1911 Elite,

Chyba że autor tematu ogarnie rexa i od razu strzelać będzie w głowe, wtedy nie trzeba zmieniać bo Rex 1 strzałem w głowe na bliskiej odległości zabija

LOL

Opublikowano

A ja już myślałem, ze Ci odbiło Kałasznik :) A co do tematu - Najlepsze 2 zestawy jakie aktualnie sa to właśnie tez z FAMASEM i Kreftjur. Bierz śmiało. Ja je mam i kosa jest !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...