Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]FierCraft

matek10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa. Pajac powyżej zbudował wielkiego ekhem penisa i ADM go usunął. No przepraszam bardzo , ADM bardzo dobrze się zachował. A co do cuba , to dają : )

Opublikowano

haha jakiego penisa dzieciaku ledwo szkielet domu 1 pietro i mala kopalnie a nie penisa. Nie polecam serwera a admini, gracze maja eq z kosmosu i mozna miec postac z singla

Opublikowano

haha jakiego penisa dzieciaku ledwo szkielet domu 1 pietro i mala kopalnie a nie penisa. Nie polecam serwera a admini, gracze maja eq z kosmosu i mozna miec postac z singla

Co złego w tym że mają postać z singla... A itemy nie mają z kosmosu tylko zbierają... A z twoim domem nie wiem co się stało. Nawet nie wiem gdzie on był.

12-AwardImgMaster-1361229897.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam server , tylko nie podoba mi się że nie można dostawiać min (dla mnie źle , dla servera dobrze : D) No , ale jak widać , już gimbaza oczernia server : (

Opublikowano

Zakończcie tę "kłótnię", bo polecą warny. Wyjaśniajcie sobie to na PW, bo nie chcę mi się nawet tego czytać.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Dobra przestaje. Koniec tematu kłótni.

Matek polecam dopisać jakie budowle się znajdują i że eventy i to nie jest bardziej surv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...