Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Black Screen

myszan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem . Mianowicie chodzi o to , że gdy próbuję się zalogować na Minecrafta to za każdym razem jest ten sam błąd " Can't connect to minecraft.net " na czarnym tle . Spróbowałem również ściągnąć pirackiego Minecrafta , ale jest ten sam błąd tyle , że jak próbuje go włączyć to cały czas mam czarny ekran . Próbowałem już wiele sposobów i żaden patent nie działa . Proszę o pomoc .

post-957289-0-69792000-1372415138_thumb.png

Opublikowano

Poczekaj chwilę, nie możesz połączyć się z Minecraft'em :)

Czasem tak bywa, trwa kilka sekunda albo nawet 3-5h.. po prostu spróbuj później i problem powinien ustąpić. ;)

PS. Nie masz zainstalowanego MC, dlatego nie możesz grać w trybie Offline, ale to nie powoduje tego błędu o którym napisałem wyżej.

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemową i sprawdź czy działa.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Masz premium? Jak nie to raczej nie pograsz :D. Jeżeli instalowałeś mody to czy usunąłeś META- inf? Opisz od kiedy tak masz.

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Tak mam premium :) Mam tak już od roku od kiedy mam nowy komputer , a chciałem sobie z kolegami zagrać . Usuwałem META- inf , ale żadnych modów nie mam. Usuwałem i instalowałem grę kilka razy , pobrałem nawet pirackiego . Pamiętam , że kiedyś ściągnąłem jakiegoś pirackiego minecrafta , w którym było naładowane pełno modów i jakiś beznadziejny texture pack , ale mi działał . Nie wiem czego to wina .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...