Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co oznacza ten komunikat?

Zarram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Pierwszy raz pokazał mi się w trakcie gry taki komunikat,może mi ktoś przybliżyć co on oznacza?.Za pomoc z góry dzieki :]

W załączniku fotka

post-509869-0-27241300-1372414882.png

Opublikowano

Blessing of Shakan I affects your abilities. - Błogosławieństwo Shakana daje efekt na twoje umiejętności.

Blessing of Shakan Zenobia - podobnie.

Jeśli całe przetłumaczyć, to napisz, bo nie wiedziałem co.

G8loSX2.png
Opublikowano

Dostaniesz 20% więcej na Thalers ['Gotówka' w IS]

Nowa skrzynia, z której będzie można zyskać na zawsze mounta [wierzchowiec Gourmando] lub jakieś inne itemy - do 1 Lipca, tylko chyba ta skrzynia dostępna jest w IS.

Myślałam, że chodzi Ci o ten inny komunikat [białe lub szare literki] :p

Opublikowano

Jest coś takiego jak google tłumacz -,-

Blessing of Shakan I affects your abilities. - Błogosławieństwo Shakana daje efekt na twoje umiejętności.

Blessing of Shakan Zenobia - Błogosławieństwo Shakana ,,zenobia'' ( jakaś nazwa czegoś )

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Google tłumacz mnie ostatnio zawodzi,a jeżeli chodzi o tego wierzchowca to nawet bez wykupienia żadnych płatnych kont mogę go zyskać ?

Opublikowano

Wierzchowca dostajesz po zakończeniu jednego z pierwszych questów w velice jeśli dobrze mówię.

na 11lv dostajesz konia zwykłego, potem ponoć jeszcze na 60lv jest jeden mount, tak na czacie pisali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...