Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawka - gdzi się odbywa ?

Qwerty9661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedze w 2 gim z matematyki (nie wnikajcie -.- ) i mam teraz poprawke we wakacje dokładnie 26 sierpnia, pytałem sie wychowawcy co i jak, a jak sie zapytałem GDZIE, to odpowiedziała że nie wie, pytałem sie jej kilka razy, aż w końcu przyszedł piątek, i nie mam sie KOGO spytać (Pierdolnięta wychowawczyni, nie wnikajcie :angry: ) więc moje pytani do was, co ma mam w takim wypadku zrobić?

edit, sekretariat odsyła do wychowawcy. a jak mówie ze wychowawca nie udziela mi takiej inf. to odp mi ze sama nie wie

normalnie masakra -.-

Opublikowano

Idziesz do swojej klasy, lub może na salę gimnastyczną, wtedy nauczyciel pyta cię z materiału, z całkiem dużego i zlicza dobre odp i złe, musisz porządnie się uczyć w wakacje , jeżeli ci poprawka nie pójdzie, wtedy zwołuję się rada pedagogiczna, jesteś w 2 klasie gim i przysługuję ci zdanie do 3 klasy z 1 jedynką, więc kiedy się spotkają rozmawiają i ustalą czy zdasz. Pozdro (jakby co mój kolega mi mówił)

mhraed.png

Opublikowano

Musisz się zgłosić, do nauczycielki z której przedmiotu jesteś zagrożony. Ona Ciebie odpyta, jeśli Ci się nie uda, zwoła się rada, jeśli nie wykorzystałeś warunkowego, zdasz, jeśli wykorzystaleś, to, to przedyskutują, być może zdasz, a może jednak nie .
+ w 3 kl. gim nie można już tego użyć ;)
Raz na 2 lata , 1gim, 2 gim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...