Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Samsung galaxy ace i google play.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Mam samsunga galaxy ace, wchodzę w przeglądarkę>Google>Google play>Pou>Zainstaluj, i po tym jest napisane,że coś muszę się zalogować na tym e-mailu na sklep google play. Ja w menu nie mam tego sklepu, tylko android market, a tam nie ma się gdzie zalogować.. To co muszę zrobić, aby się zalogować żeby pobierało gry z google play? Jeśli ktoś wie, to tłumaczcie krok po kroku, wczoraj tel kupiłem, jeszcze do końca nie ogarniam.

Proszę, daję likęę.

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

W TELEFONIE TRZEBA KONTO DODAĆ , jak nie możesz najprostszej rzeczy zrozumiesz czytaj przynajmniej instrukcje obsługi telefonu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Więc co mam zrobić w końcu?.. Ale tak od początku do końca, mówiłem, że nie ogarniam tego..

Jak chcę pobrać np. pou to mam takie coś:

Musisz najpierw wejść do aplikacji Sklep Google Play (Ikona z białą torbą na zakupy) na swoim urządzeniu przy użyciu tego konta e-mail.

Więc jak mam się tam zalogować, skoro wchodzę w android market, i tam nie ma miejsca do zalogowania.. Tylko aplikacje i gry.

Więc co mam zrobić? Bo moja siostra kupiła sobie LG, i ma aplikacje sklep google, i tam wyskakuje jej odrazu rejestracja i zalogowanie, a w moim w android market nie..

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

bez zalogowania na google w telefonie nie wchodzi ci w ogóle do sklepu i nie widzi aplikacji czyli nie zalogowałeś się na 100% do konta google

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...