Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AD, AP, Jungla ;]

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie najlepsze są specjalizację na AD na AP i Jungla ? ponieważ mam dużo postaci i za mało specjalizacji (miejsca max 20stron) i chce zrobić z 3takie specjalizacje na ad ap i jungla proszę pomóżcie ! ;3

Opublikowano

Lolz, to co napisał Phaiz jest jakimś żartem. Przecież to są specjalizację na linię np. mid albo top. Do jungli bierze się bardziej defensywne. Przecież taki jungler powinien być bardziej wytrzymały.

Opublikowano

Lolz, to co napisał Phaiz jest jakimś żartem. Przecież to są specjalizację na linię np. mid albo top. Do jungli bierze się bardziej defensywne. Przecież taki jungler powinien być bardziej wytrzymały.

Twierdzisz że są złe = napisz lepsze. Podałem mu najbardziej uniwersalne, takie o jakie prosił. Junglerów jest ogrom jedni są bardziej ofensywni inni mniej, nie będe pisał masterek dla każdego z osobna, bo autor i tak chciał max 3 strony. Koniec tematu.

słaby hejter

Opublikowano

są różne, np pod ap pod evelynn bierzesz 21/9/0 a pod elise możesz wziąć 21/9/0 lub 9/21/0.. nie ma takich typowych pod ap i ad, to się bierze sytuacyjnie jeśli musisz być bardziej tanky to weź 9/21/0 jak stawiasz na dmg to 21/9/0

Opublikowano

Fajnie. w twoich masteriesach AP bierzesz attack speed, na pewno się przyda. O jeszcze lepiej, dodajesz punkcik w Summomer's Resolve czyli przypuszczam że weźmiesz dla takiego AP Carry jeden z poniższych summomer's spelli:

- Cleanse

- Heal

- Smite

- Barierka

Naprawdę przemyślałeś wybór. To jeszcze ujdzie z ostrym przymrużeniem oka na coś w rodzaju jungle Diana ale i tak bym na nią tego nie wziął. Przy większości AP postaci twoje masteriesy są słabe.

W masteriesach typu AD dałeś ledwo 9 punktów w offensive, AD Carry z takim czymś nie wytrzyma, ew. dałoby rade na jakimś bruiserku typu olaf. Resolve znowu wzięte bez sensu. Safeguard to samo, mało użyteczne.

Opublikowano

Fajnie. w twoich masteriesach AP bierzesz attack speed, na pewno się przyda. O jeszcze lepiej, dodajesz punkcik w Summomer's Resolve czyli przypuszczam że weźmiesz dla takiego AP Carry jeden z poniższych summomer's spelli:

- Cleanse

- Heal

- Smite

- Barierka

Naprawdę przemyślałeś wybór. To jeszcze ujdzie z ostrym przymrużeniem oka na coś w rodzaju jungle Diana ale i tak bym na nią tego nie wziął. Przy większości AP postaci twoje masteriesy są słabe.

W masteriesach typu AD dałeś ledwo 9 punktów w offensive, AD Carry z takim czymś nie wytrzyma, ew. dałoby rade na jakimś bruiserku typu olaf. Resolve znowu wzięte bez sensu. Safeguard to samo, mało użyteczne.

Taki kozak?

poczytalbys o co chodzi w temacie.. po 1. TO SA MASTERIESY DO JUNGLI!!!!!!

"dodajesz punkcik w Summomer's Resolve czyli przypuszczam że weźmiesz dla takiego AP Carry jeden z poniższych summomer's spelli:

- Cleanse

- Heal

- Smite

- Barierka

" a ty do jungli nie bierzesz Smite? aha spoko...
Poczytaj oco chodzi w temacie bo z tego co widze to zrobiles to zeby byc lepszym a ci to nie wyszlo :)
next :

"W masteriesach typu AD dałeś ledwo 9 punktów w offensive, AD Carry z takim czymś nie wytrzyma, ew. dałoby rade na jakimś bruiserku typu olaf. Resolve znowu wzięte bez sensu. Safeguard to samo, mało użyteczne. "

Tak... wzialem to zeby moby z jungli mniej braly :) Tak samo jak poprzednio Niewiesz oco chodzi w temacie :)
Pozdrawiam PS. nie odpisuj bo jezeli odpiszesz to bd oznaczac farme postow

ja napisalem to poto zebys ogarnal co to jest za temat i DO CZEGO sa te masteriesy...

pzdr

Opublikowano

Taki kozak?

poczytalbys o co chodzi w temacie.. po 1. TO SA MASTERIESY DO JUNGLI!!!!!!

"dodajesz punkcik w Summomer's Resolve czyli przypuszczam że weźmiesz dla takiego AP Carry jeden z poniższych summomer's spelli:

- Cleanse

- Heal

- Smite

- Barierka

" a ty do jungli nie bierzesz Smite? aha spoko...
Poczytaj oco chodzi w temacie bo z tego co widze to zrobiles to zeby byc lepszym a ci to nie wyszlo :)
next :

"W masteriesach typu AD dałeś ledwo 9 punktów w offensive, AD Carry z takim czymś nie wytrzyma, ew. dałoby rade na jakimś bruiserku typu olaf. Resolve znowu wzięte bez sensu. Safeguard to samo, mało użyteczne. "

Tak... wzialem to zeby moby z jungli mniej braly :) Tak samo jak poprzednio Niewiesz oco chodzi w temacie :)
Pozdrawiam PS. nie odpisuj bo jezeli odpiszesz to bd oznaczac farme postow

ja napisalem to poto zebys ogarnal co to jest za temat i DO CZEGO sa te masteriesy...

pzdr

Kolego to ty poczytaj temat.

Autor chce 3 strony

• Na AD
  • Na AP
  • Na Junglera

Ja podałem autorowi masterki na AP jako jedna strona.

Natomiast AD i junglera połączyłem w jedno z tego powodu, że junglerów jest pełno i nie znajdę uniwersalnych masterek do niego prócz takich.

Ty podałeś autorowi masterki na AP junglera (typu Diana) i AD Junglera.

Eot, Peace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...