Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Słuchawki

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czemu po podłączeniu słuchawek do telefonu HTC dzwięk jest zniekształcony , a po nacisnięciu tego przycisku na słuchawkach dzwięk jest normalny ?

Słuchawki sprawdzałem na telefonie innym i działają normlanie , inne słuchawki też tak mają ;/

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Witam.

Czemu po podłączeniu słuchawek do telefonu HTC dzwięk jest zniekształcony , a po nacisnięciu tego przycisku na słuchawkach dzwięk jest normalny ?

Słuchawki sprawdzałem na telefonie innym i działają normlanie , inne słuchawki też tak mają ;/

YY może jaśniej ? Być może masz uszkodzone wejście w telefonie (robi się tak jeżeli za mocno się wpycha wejście).

mhraed.png

Opublikowano

miałem już taki problem, lecz w mp4. Wina to uszkodzony wtyk minijack w mp4. Zostaje ci zanieść do serwisu komórkę i ~60 zł zapłacić za wymianę

Opublikowano

Zajechane wejście w telefonie albo coś z słuchawkami :)

Kup oryginalne słuchawki do htc i sprawdź czy dalej to samo, jeśli tak to jacka maż zjebanego :)

P.S

Ten przycisk jest od odbierania tel i wybierania opcji głosowych, jeszcze zależy w jakim tel :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...