Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zagrać Na Spolszczniu Kamer`a.

lises123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. KaMeR Stworzył kolejne dzieło. Tym razem jest to Spolszczenie, polegające na wpisaniu w jedno okienko IP z Hamachi osoby, która jest adminem serwera, na którym chcemy zagrać...Zaraz wam to wszystko wytłumaczę...Czasami pojawi się jakiś błąd, albo error, ale to nic takiego...Zaczynajmy:

1. Pobieramy Spolszczenie:

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem czy jest potrzebny skan, jeśli tak, to zaraz go zrobię, ponieważ Virustotal.com mi nawala...

2. Po pobraniu paczki, wypakowujemy nasze spolszczenie do Metin`a z 2008r...

3. Następnie Logujemy się do Hamachi.

4. Po zalogowaniu (gdy serwer, na którym chcemy zagrać jest ON) włączamy głowę Sury...(Napis "MT2_PL"). Pojawi nam się pierwsza wiadomość (coś po chińsku), dajemy "OK"

W pierwszym polu wpisujemy IP Głównego Admina serwera, z normalną końcówką...np:

5.6.115.351

W drugim okienku nic nie ruszamy...i dajemy "OK", teraz pojawi nam się kolejny komunikat, także po chińsku, na który odpowiadamy "OK"

UWAGA!!!

Czasami launcher (głowa sury) się wyłącza...Nie wiem dlaczego.

Tu nie ma keyloggerów, czy też hacków itp...

Skan dostarczę, jak tylko strona mi zacznie działać...

Myślę, że pomogłem!

Pozdrawiam...Szczęśliwego Nowego Roku!!

Ereghories :)

@EDIT

Znalazłem mój stary filmik, który poprowadzi was wizualnie, przez ten poradnik :) Przykładem jest serwer RodzioMT2 (OFF)

http://www.youtube.com/watch?v=egnNLmzNK7o

Proszę o podpięcie...Myślę, że się przyda ^^

Opublikowano

Wreszcie nie musze sie prosic kolegow o zrobnienia spolszczenia :P

Dzieki wielkie.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

"Kolejne dzieło"? Jakie było pierwsze? "Jego" mod, przez który gra na privach przestała być fajna, chociaż tak naprawdę jest to mod od jakiegoś Turka, czy mówisz o ConnectChangerze, którego sobie przywłaszczył z E*PvP? Wiem że piszac takiego posta narażam się na [ - ] od dzieci Kamera lub nawet warna za obrażanie usera (mam nadzieje kamera nie ma na mpc? :D) ale taka jest prawda. Pozdrawiam :)

PS. Niedawno dogłębnie się przyjrzałem temu modowi.. niestety - podpisów w plikach oryginalnego właściciela nie ma, ale zastanawialiście się dlaczego po wpisaniu np. cooltime do konsoli [ F5 ] wyświetlana jest informacja po turecku czy tam po włosku? To powinien być chyba wystarczajacy dla Was dowód :) Ale fakt - w programowaniu jest nienajgorszy. Kto jeszcze umie zrobić denerwujaca informację "Mod made by KaMeR" przy włanczaniu moda? :P Kamer - jeśli to czytasz i czujesz się urażony to udowodnij, że ten mod jest twój :)

Opublikowano

znam to juz od poczatku przed tym tutem ale nie polecam wylacza sie ciagle i pojawiaja errory wole normalne spol :)

vegeata.png
  • 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...