Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jax

Folklor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanko, czy jest może jakiś itemek, który umożliwi mi szybki push tower na Jaxie (po 6 lvl). Co pierwsze składać, mi zależy jedynie na pushowaniu i wygrywaniu, przeciwnik wraca do bazy, a ja mu chcę spuszować, lecz lekko nie idzie :( Jest na to jakiś sposób?

25us40o.png

Opublikowano

Jeżeli do szybkiego pushu to wydaje mi sie, że Hydra, Guinsoo, BotRK będą dobre. Ale co do Guinsoo nie jestem pewien bo dużo nie gram jax'em.

Opublikowano

Zbuduj guinsoo i od razu push będzie łatwiejszy bo ogromny bonus AS + trochę AD. Dobre jest też Trinity, bo daje ono on-hit bonus po aktywacji skilla jak w tym przypadku do pushu możesz je aktywować np. z 'W'. Oprócz tego jeszcze jest Wit's End który też ułatwia push.

Opublikowano

Składaj ten niebieski mieczyk od trójcy pierwszy, będziesz miał trochę AP (boost do W i ulta) + większy DMG po życiu W z pasywki

Chyba że jesteś taki kozak jak @UP radzą, że do ~6 lvla złożysz całe guinsoo...

Do tego BotRK bo ma świetną pasywkę + ad as i ls

Nowicjusz
Opublikowano

Ja bym stawiał na Ostrze Zniszczonego a potem dopiero Guinso . Attack speed niewiele wyższy a większa szansa że kogoś zabijesz przy ganku po pushu ( o ile się nie mylę Ostrze Zniszczonego ma skill który zmniejsza życie albo szybkość ruchu ofiary :]

Opublikowano

Mysle ze Guinsoo wiele ci pomoze.

Zbyt drogi item na taką fazę gry. Lepszy będzie Phage.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...