Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] ArenaNET - "Jeden update na 2 tygodnie"!

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1372376699-U137250.gif

ArenaNET poinformowała graczy Guild Wars 2 że mają zamiar robić update nie co 3/4 tygodnie tylko co 2 tygodnie. Jest to miła wiadomość dla wszystkich którzy grają w GW2 a także dla rozpoczynających grę bo kto nie lubi jak wchodzą jakieś nowości do gier? Oczywiście że wszyscy lubią. Dlatego spodziewajmy się po ArenaNet dobrych a także dobranych aktualizacji które wniosą dużo do gry. Kto wie może czeka nas wkrótce jakiś płatny dodatek tak jak miało to miejsce w pierwszym Guild Wars?

Komentujcie!

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Powinny zrobić cos zeby gra nie była tak nudna.Wbiłem 58lvl i po prostu mi się nudzi.Nie chce mi się robić tasków za które dostaje po kilka k expa, a eventów albo nie ma, albo sam nie daje rady ich zrobić bo mało kto po mapie lata;/

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc oni tworzą update dla high lvl postaci z tego co zauważyłem, dlatego powinni także urozmaicać grę dla tych z mniejszymi poziomami :)

Ps. Na jakim świecie grasz? :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze, że dodają właśnie te aktualizacje częściej :D Niech będzie więcej takich jak teraz. Co do dodatku gdzieś właśnie ostatnio wyczytałem, że mają już praktycznie gotowy dodatek :) Jak znajdę źródło to dodam lecz myślę, że są to po prostu plotki.

1373794396-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...