Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]GPU

TaFiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanko otoz mam do kupienia karte graficzna i mam do wyboru 9500gt 1gb ddr2 lub gt610 2gb ddr3 w tej samej cenie .

I takie pytanie ktora z tych kart bedzie wydajniejsza w grach ??

Wiem ze nie sa to SUPER HIPER EXTRA wydajne karty do gier ale mam je blisko siebie i mozna powiedziec ze za grosze ;)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Gt 610 to gów** ( 64 samo mówi za siebie, sam z kolegą ją testowałem )

Battlefield 3 = 20 FPS

Minecraft = 50 FPS

Jest to karta graficzna idealna do biura, kiedy robisz coś np. w exelu, wordzie.

Podaj budżet to znajdziemy ci tanią i dobrą kartę do gier, wszystko da się znaleźć..

mhraed.png

Opublikowano

up@ minecraft jest oparty w 90% na procesorze wiec grafika prawie nic do tego niema.

Topic, lepiej dobieraj troche i kup cos lepszego pokroju 4850/70/90.

Opublikowano

up@ minecraft jest oparty w 90% na procesorze wiec grafika prawie nic do tego niema.

Topic, lepiej dobieraj troche i kup cos lepszego pokroju 4850/70/90.

To są prądożerne karty, więc lepiej niech poda zasilacz ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

no tak jak pisalem mam do wyboru tylko te 2karty bo je mam blisko siebie i po 50zl :D kazda

1377863814-U611928.png

Opublikowano

a do 100zl da znalesc cos lepszego od nich?

e6300

asus p5ql

2gb

chieftec 450

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Zobacz Radeon 4850. Widziałem ostatnio za 100zł na allegro, a na licytacji pewnie jeszcze taniej wychodzi.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ewentualnie GF 9800 GTX

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...