Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gdzie łowic

Hatak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio słyszałem ze teraz za fb banuja automatycznie, moze i cos w tym jest bo gdy mam 30lv i jak chce wylogowac bota wiem ze bana niema, lecz gdy o pare godzin chce wbic to blokada jest juz nałozona. Inaczej jest juz z postaciami 31lv + a oto przykład

67388366102159849938.jpg

Teraz pytanie czy macie jeszcze jakies pomysły na objescie bana za fb :D Pamietam 3 lata temu ze niemogłem wyrobic ze sklepikami z małzami a teraz trudno do 10 dobic

Czy aby to koniec epoki fishbotow na globalu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wystarczy, że GM przeteleportuje się i napisze do ciebie na pw, po czym ty powinieneś odpisać.

Zazwyczaj, gdy łowiący gracz nie odpowiada przez pewien czas i nagle po dłuższym czasie odpisze do GMa, to zazwyczaj pyta w co był przemieniony.

Tego nie ominiesz, bana i tak wyłapiesz prędzej czy później :D

Opublikowano

No ja po pierwsze ci odradzam łowienie na fb kamera, bana masz od razu praktycznie. Ja jak jeszcze się w fb bawiłem szedłem na jakiś odległy teren gildii i tam zarzucałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...