Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] ~Astium `Kostium JuTube

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to nadal nie otrzymałem odpowiedzi a pytam o to pod każdym filmikiem Astiuma + wszystko co wyląduje w mediach..

Czy Isuribi to jest Joki?

@topic

Kostiumy ładnie wyszły , chociaż nie jestem pewien czy to ruszy ( Tenma pewnie wie o czym mowie :P )

+ Widzę że w teamie jest Grzeniu ... Znowu będzie rozdawanie itemow jak na Kalimdorze ?

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to nadal nie otrzymałem odpowiedzi a pytam o to pod każdym filmikiem Astiuma + wszystko co wyląduje w mediach..

@topic

Kostiumy ładnie wyszły , chociaż nie jestem pewien czy to ruszy ( Tenma pewnie wie o czym mowie :P )

+ Widzę że w teamie jest Grzeniu ... Znowu będzie rozdawanie itemow jak na Kalimdorze ?

Tak, to ona <3

Kostiumy fajne, tak jak ich każda praca. Nic tylko czekać na start :)

edit :

hAh xD Grzeniu xD

footer_logo.png

Opublikowano

@topic

Chcesz pisać bajki to postaraj się wymyślić coś ciekawszego. Kalimdor? Hmm Szkoda ze ja tam nawet GM nie byłem.

ps. Naucz się czytać nicki poprawnie ;)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

39257814.jpg

Nie ma to jak rzucać takimi oskarżeniami bez żadnych dowodów i wiedzy xD

Czyżbyś promował niezdrową konkurencję rzucając oskarżeniami na lewo i prawo tylko po to, żeby więcej ludzie dowiedziało się o Twoim, jakże gównianym serwerze?

Boisz się, że ekipa Astium tak zmiecie Twój serwer, że próbujesz podburzyć ludzi przeciwko jednemu z jej członków?

Jeśli nie, to jak wytłumaczysz swoje zachowanie?

@AW

Kostiumy są świetne, oby tak dalej

Opublikowano

Najlepsze wtym wszystkim jest ze tenma moze zrobic zajebist yserwer ma potencjal umiejetnosci ale kurwa musi spierdolic jakimis niepotrzebnymi shitami :)

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

39257814.jpg

Nie ma to jak rzucać takimi oskarżeniami bez żadnych dowodów i wiedzy xD

Czyżbyś promował niezdrową konkurencję rzucając oskarżeniami na lewo i prawo tylko po to, żeby więcej ludzie dowiedziało się o Twoim, jakże gównianym serwerze?

Boisz się, że ekipa Astium tak zmiecie Twój serwer, że próbujesz podburzyć ludzi przeciwko jednemu z jej członków?

Jeśli nie, to jak wytłumaczysz swoje zachowanie?

@AW

Kostiumy są świetne, oby tak dalej

Team mówi sam za siebie .. Tenma który nawet patchera nie umie zrobić ..

Szykra który rozdawał itemy Grzeniowi na Kalimdorze .. kto grał tam to wie o czym mowie : ) Dziwnę było to że po każdym przegranym pvp Grzeniu szedł do depo wyciągał coś i Cię składał na 2 skille : <

Joki / Isuribi.. pamiętam ja z imetina niezłe tam namieszała ,

Nie muszę mieć dowodów , nie muszę nic nikomu udowadniać .. Mam nadzieje że wam się game wysypie na starcie.

Pozdro.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

LOL xD

Bajkopisarz dobry z Ciebie.

z iMetina odeszłam sama, a z teniorem dobrze żyje po dziś dzien. huehuehue.

yyy... Grałam na KMD i Gzeniu byl normalny graczem mial normalne itemy i normalna postac dafuq ?

Polecam udac sie do psychiatry bądź skonsultować się z farmaceutą.

Polecam Robert Makłowicz :D

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Yhh miałem to w planie zrobić coś w tym stylu ale gdy dodam na serwer będzie niby, że od Astium ściągam albo gorzej, że kradnę. oO

@2xup

wasz serwer i tak padnie i ja tego dopilnuje.

@top

fajny pomysl, troche bym kolorystyke zmienil ale ogolnie okej :)

Opublikowano

Dasz pliczki by dodać do clienta oraz do Item_Proto w mysql ?

No od razu Ci na pewno dadzą swoje autorskie prace przed startem serwera i jeszcze Ci dokładnie opiszą w jaki sposób masz je dodać do swojego clienta, a potem jeszcze pójdą z Tobą na lody.

Aaa.. i topic: Fajne kostiumy, oby tak dalej!

Opublikowano

Yhh miałem to w planie zrobić coś w tym stylu ale gdy dodam na serwer

będzie niby, że od Astium ściągam albo gorzej, że kradnę. oO

Pewnie, zobaczyłeś ten post to odrazu, że ty wpadłeś na ten sam pomysł, ale nie byłeś 1... Żałosne. W taki sposób nie zachęcisz graczy.

edit@ Jeżeli to jest spam to ja cie pozdrawiam szanowany moderatorze. Hahahah co już opini nie można wyrazić? Hahha, nieźle tam macie. ^^

Opublikowano

Oczywiście wszystko wygląda świetnie. Przemyślałabym na Waszym miejscu opcję kostiumów dla aktywnych gildii. Fajne wyróżnienie.

Pozostaje czekać na zapowiedź i start :)

Pozdrawiam wszystkich hejterów <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...