Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schodząca skóra.

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Wiecie pewnie jak to jest jak się zjaracie na słońcu... piecze, piecze i skóra schodzi.

Chciałem się zapytać.. Czy tylko ja wpierdzielam oderwaną skórę jak schodzi z ręki itd?

Pozdro. ;x

Opublikowano

tak, tylko ty...

po nazwie tematu myslalem, ze bedzie cos o skórze z kapelusza ;_; kurde no juz myslalem ze jakas beka bedzie

Opublikowano

Takie tam domowe odmurzynianie ;x

Z tym, że to smakuje jak.. ymm chuj wie, ale dobre jest ;_;

tak, tylko ty...

po nazwie tematu myslalem, ze bedzie cos o skórze z kapelusza ;_; kurde no juz myslalem ze jakas beka bedzie

Ty zboczuszku xD

Opublikowano

Musicie spróbować :D Jak nie mam słonecznika a mi skóra schodzi to jem ją zamiast niego ;x

Opublikowano

Elo.

Wiecie pewnie jak to jest jak się zjaracie na słońcu... piecze, piecze i skóra schodzi.

Chciałem się zapytać.. Czy tylko ja wpierdzielam oderwaną skórę jak schodzi z ręki itd?

Pozdro. ;x

Nigdy nie widziałem ale w tamtym roku było tak gorąco, a ja miałem "pracę" nad wodą to mi nawet głowę opaliło (kurwa nie polecam, potem jest straszna z tym jazda) więc i chyba ręce są możliwe.

PS w necie wyczytałem że to możliwe i to od różnych opcji np. brak witamin.

Opublikowano

Mi akurat schodziła przez zjaranie się.. góry, upał te sprawy ;x

Opublikowano

Po prostu nie wychodź na słonka, to tego unikniesz. A jak już wychodzisz, to posmaruj się kremem do opalania, lecz sądząc po pogodzie za oknem, raczej Ci już nie będzie schodzić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...