Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project Zomboid - Problem [Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z grą Project Zomboid. Zainstalowałem, włączam i wyskakuje błąd: Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj. Aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji. ( Microsoft .NET Framework ). Naciskam Kontynuuj i ustawiam wszystkie ustawienia gry: Full Screen, High Quality, 1600x900, Java 7. Potem naciskam PLAY, pojawia się czarne okienko i znika a gra się nie włącza. Wiecie o co chodzi? Pomóżcie. Z góry dzięki.

Opublikowano

Zainstaluj net framework czy chuj wie co ci tam wyskakuje i zaktualizuj jave jak to nie pomoze uruhom jako admin i w roznych zgodnosciach typu windows xp service pack 2

Opublikowano

A i zapomniałem dodać że mam Windows 8. Spróbuje zrobić wszystko o czym mówisz. I mam jeszcze jeden problem, nie związany z grą tylko z połączeniem javy i windows 8... Najnowsza wersja nie chcę działać na win 8. Pobieranie i instalowanie oprogramowania Java w Systemie Windows 8 będzie działać tylko w trybie pulpitu. Pobieram, instaluje ale java nie jest zaktualizowana. Musiałem pobrać starszą wersję ;/

Opublikowano

Również mam winde 8 i byle jaką javę i działa (oczywiście najnowszą). Odinstaluj starą javę, zrestartuj komputer, zainstaluj. Powinno pomóc. Fajnie by było jakbyś zrobił SS tych komunikatów ;)

I jeszcze o błędzie gry zajrzyj tu: http://www.frazpc.pl/b/232473, http://forumbajt.pl/sterowniki/6383-wystapil-nieobslugiwany-wyjatek-w-aplikacji.html

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...