Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bonus Switcher - Theris.pl

BrajanPL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Zauważyłem, że ja jako jedyny mam problem z bonus switcherem na theris.pl

Mianowicie gdy wkleiłem te dwa pliki do folderu clienta odpalam metina i po sekundzie się wyłącza? co mogłem zrobić źle? jeszcze wczoraj działało, a dziś nagle nie. Nie rozumiem

oczywiście mowa, o tym BS'ie.

http://www.mpcforum.pl/topic/973798-dl-bonusswitcher-na-therispl/

Bardzo prosze o pomoc, zależy mi na tym. :<

Ref.

Opublikowano

Bez bs'a client śmiga, gdy go wrzucam, po włączeniu wyskakuje metin razem z tym zielonym okienkiem i po sekundzie się wyłącza.

Chyba nie da rady tego naprawić, nie rozumiem tak nagle przestało działać. :<

Ale cóż, może ktoś ma ciekawe pomysły/rady. Poczekam cierpliwie

@EDIT

Próbowałem uruchomic w innych trybach zgodnści i dalej nie działa, jakieś pomysły? Pomożecie mi ?

@Refresh

Opublikowano

Jest to padmak? On na tym serwerze nie pójdzie, nie ma szans, ale spróbuje, nie zaszkodzi.

@EDIT

Tak jak mówiłem, nie ma szans. :/ Ma ktoś jeszcze jakis pomysŁ?

Chyba musze odpuścić, nie wiem.

Gdy otworzyłem plik z tego switchbota o nazwie "todoklientawszystko.mix" w notatniku od razu w oczy rzucił mi się napis w pliku "This program cannot be run in DOS mode." Co znaczy, że?

Opublikowano

BrajanPL12 :) Nie wiem czy to wam pomoże, ale mi zadziałało :D Załóż na komputerze nowe konto użytkownika, nadaj mu prawa administratora i na tym koncie spróbuj uruchomić Bs'a :)

Jak pomoże to napisz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...