Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aatrox na midzie czy shit

Lustero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dobry, ale według mnie jego early opiera się na pasywnym gameplayu, z tego względu, że nie może on za bardzo ryzykować.

Co z tego, że się może uleczyć, skoro większość AP/AD na midzie ma większy burst od niego, on przecież musi kosztem bursta wydawać HP, a nie łatwo jest wymasterować aatroxa tak, aby podczas 1v1 nie tracić dużo życia i zadawać dużo dmg.

Opublikowano

Aatrox jest uniwersalną postacią. Można nim grać na topie, midzie i w jungli, ale jeśli chodzi o mida to jak najbardziej się nadaje przez swój dmg w early, z czym nie może sobie poradzić większość AP miderów.

Jest dobry, ale według mnie jego early opiera się na pasywnym gameplayu, z tego względu, że nie może on za bardzo ryzykować.

Co z tego, że się może uleczyć, skoro większość AP/AD na midzie ma większy burst od niego, on przecież musi kosztem bursta wydawać HP, a nie łatwo jest wymasterować aatroxa tak, aby podczas 1v1 nie tracić dużo życia i zadawać dużo dmg.

Jeżeli grasz nim pasywnie w early, to nie jest to postać dla Ciebie, pozdrawiam :}

Opublikowano

Zależy, na topie większość postaci co dostaje to melee, więc jest ok w early. Myślę że jak by trafił na np. Lux z większym zasięgiem która ogarnia pozycjonowanie ( Nie Brąz V ;) ) to miałby marne szanse już od początku gry.

Opublikowano

Zależy, na topie większość postaci co dostaje to melee, więc jest ok w early. Myślę że jak by trafił na np. Lux z większym zasięgiem która ogarnia pozycjonowanie ( Nie Brąz V ;) ) to miałby marne szanse już od początku gry.

Stereotypy, że Brąz V jest najgorszy na świecie, a są tam ludzie, którzy ogarniają lepiej niż niektóre cholerne Goldy..

Moim zdaniem Aatrox na midzie dostanie ostro w dupę, Ahri, Veigar, Kass, LeBlanc, wszyscy go pocisną.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Shushei grał nim na midzie pod hybryde i w early szło mu słąbo a potem wyłączyłem. Czuję, że to nie jest dobry pick na mida.

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

1356956559-U784394.png

To ja - Krystian - ;)Geo - niewyżyty GM?

Opublikowano

Shushei grał Nami na midzie i wygrał, a jak Aatroxem przegrał to znaczy, że nadaje się mniej niż Nami..

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Na mida idą ad champy z dużym brustem, kha/wu/zed/talon wbijasz i gość nie ma pol hp. AAtroxa dmg bazuje na aa więc nie zrobić go tak szybko jak innymi ad champami na mida.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Moim zdaniem jest bardzo dobry na midzie. Sustain wręcz ogromny, jak wbije kombo to łatwo może zburstować wrogów. Poza tym może robić skuteczne wymiany i harassować z E, a w razie ganku może szybko podbiec/uciec i jeszcze przeżyć na pasywie. Jak najbardziej trafiony pick na mida.

Opublikowano

Stereotypy, że Brąz V jest najgorszy na świecie, a są tam ludzie, którzy ogarniają lepiej niż niektóre cholerne Goldy..

Moim zdaniem Aatrox na midzie dostanie ostro w dupę, Ahri, Veigar, Kass, LeBlanc, wszyscy go pocisną.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA WIĘKSZEJ GŁUPOTY NIE SŁYSZAŁEM. w BRONZE V nie ma dobrych ludzi, spadają tam WSZYSTKIE szity które nie potrafią grać w tą gre za cholere. Nie ma tam dobrych ludzi, a jak ktoś jest to wyjdzie w 2 dni.

Aatrox na midzie jest ciężkim przeciwnikiem, ale odpowiednią taktyką może być zmiażdzony w pień

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA WIĘKSZEJ GŁUPOTY NIE SŁYSZAŁEM. w BRONZE V nie ma dobrych ludzi, spadają tam WSZYSTKIE szity które nie potrafią grać w tą gre za cholere. Nie ma tam dobrych ludzi, a jak ktoś jest to wyjdzie w 2 dni.

Aatrox na midzie jest ciężkim przeciwnikiem, ale odpowiednią taktyką może być zmiażdzony w pień

Opowiedz mi o swojej lidze, poza tym może się naucz lepiej czytać?

FP8kfDX.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...