Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] RedBot PRO Looting

spuken94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym sobie zagrać w Tibie lecz gdy odpalam RedBota zaznaczam looting wpisuje tak jak trzeba ale Golda on dalej nie zbiera otwiera, staje i nie przekłada golda do bp proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

żeby wrzucał ci gp do plecaka musisz mieć w container napisane 0 (zero), wtedy wrzuci ci gp do pierwszego otwartego bp

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Niby wszystko jest ok odpaliłem bota 2 raz i expił przez godzinę a później znowu nie zbierał GP ciało potwora otwierał, zamykał i tak z 3 razy a na końcu stawał z otwartym ciałem. Nie wiem jak temu zaradzić. Mam Tibia Classic Control zaznaczone i 0 też wpisane obok ID GP w Lootingu.

Opublikowano

Przyznam Ci się, że mi bot tez czasami nie zbiera loota, pare razy otworzy ciało i idzie expić dalej , potem to sie nie powtarza

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Niby wszystko jest ok odpaliłem bota 2 raz i expił przez godzinę a później znowu nie zbierał GP ciało potwora otwierał, zamykał i tak z 3 razy a na końcu stawał z otwartym ciałem. Nie wiem jak temu zaradzić. Mam Tibia Classic Control zaznaczone i 0 też wpisane obok ID GP w Lootingu.

Może masz zrypany waypoint?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Miałem też problem z wpt od nowej wersji wgrałem stare wpt ale on nie chciał na nich działać strasznie wariował wchodzil na górę dp i zchodził.

Mam problemy z wpt jakiś czas temu ok. Półtorej miesiąca wszystkie chodziły cacy teraz gdy je ładuje do RedBota to nie działają zrobią 2 pierwsze wpt i stają w miejscu nie wiem jak to ogarnąć byłbym wdzięczny za pomoc. Nie chce pisać nowego tematu aby uniknąć spamu po prostu swoje problemy opisze w jednym :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...