Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dropienie części

TrojaninPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ucieczek drużynowych najbardziej polecam High Stakes, jest szybka i nawet często z kart po niej dropią dobre części.

Z dragów polecam Breaking Point.

Opublikowano

Co do modyfikacji to nie wiem, bo dawno nie grałem tej ucieczki. Na HS bardziej lecą części do tuningu osiągów.

Na 60 LVL tak samo, z tą różnicą, że po wbiciu 60 LVL'a jest zauważalnie większa częstotliwość trafienia ultra.

Np. kiedyś za zbieraniu diamentów jak nie miałem max. poziomu to ultra zdarzały się od święta, a odkąd wbiłem max. LVL za zbieranie diamentów ultra dostaję praktycznie co 2-3 dni.

Opublikowano

lepiej jeździć HS czy drag ten na słynnym moście czy też na tym dragu co Flinn pisał??(na bocie;d )

Ostatnio puściłem HS na 2konta i zamiast na tym co gram ultra wpaść to wpadło na tym 2gim:D

Opublikowano

Tylko z jazdą na HS na bocie to niezłe jaja są bo kupuje samo mnożnik expa i się przez to zacina jak SB nie ma, teraz kupiłem SB więc szkoda tracić SB na mnożnik expa jak mam 60lv-.-

więc który drag lepiej wybrać ten na moście czy ten point costam?

Wie ktoś jak trafić na siebie 2ma kontami by osiągnięcie robić na dragu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...