Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BoL - Bot , Farmer IP

kumigieOP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym was prosić o małą pomoc a oto i ona :
Szukałem na stronie BotOfLegends IP/PZ Farmer który odpala mi np. sorake i gra nią na botach a ja np jestem na dworze

lecz nie mogłem znaleźć ... nie ogarniam tego :/ Czy mógłby mi ktoś pomoc z znalezieniem odpowiedniego skryptu do tego

programu ?

Opublikowano

Poszukaj mojego QBota w dziale ze skryptami z forum BOLa, powinien jeszcze działać, albo w Tools masz Viktor Leveling Evolution v2 i to będzie skrypt na sorake, i pare innych bajerów.

Opublikowano

Poszukaj mojego QBota w dziale ze skryptami z forum BOLa, powinien jeszcze działać, albo w Tools masz Viktor Leveling Evolution v2 i to będzie skrypt na sorake, i pare innych bajerów.

Szkoda tylko ze trzeba miec Vipa czy Svipa... :/ a do Viktor leveling to nie wiem czy jestem takim idiota ze niemoge tego znalesc :/

Opublikowano

Szkoda tylko ze trzeba miec Vipa czy Svipa... :/ a do Viktor leveling to nie wiem czy jestem takim idiota ze niemoge tego znalesc :/

QBot ma inną logikę, i ją ładuje jak ktoś nie ma VIPa. Co prawda może być problem jak 2 takich się spotka, ale działa za darmo przynajmniej :D

Opublikowano

podał bys linka?

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Naprawde jesteś takim kurwa leniem? mpcforum > leagueoflegends > poradniki > jak szybko wylevelować smurfa (jakoś tak się to nazywało)

YYyy tak... :]

Powiedz mi jedno , Prosze

Poco szukac tematow dotyczacych farmera IP skoro mozna napisac temat i ktos taki jak ty przyjdzie i mi poda dokladnie jego polozenie :)

Dziekuje dziala :)

podał bys linka?

mi sie wydaje ze lepiej i napewno LATWIEJ jest zrobic z tym botem w tutorialach co napisal "bitch.Please" wystarczy pobrac i wlaczyc open me first a potem open me secound i wszystko ci leci :))

ja mialem z tym wieksze problemy poniewaz myslalem ze to chodzi o rozdzielczosc gry a to chodzilo o rozdzielczosc monitora i bawilem sie z tym 30 minut bo musialem skonczyc gre ktorą myslalem ze bot sam zrobi :)

Lecz teraz juz wszystko dziala :)

Opublikowano

Jak zostawię na noc kompa i tego bota to ile mogę zarobić przez ten czas PZ? Będzie chociaż z 1,5k?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jak zostawię na noc kompa i tego bota to ile mogę zarobić przez ten czas PZ? Będzie chociaż z 1,5k?

Dane :

uznajmy ze kazdy mecz bedzie trwal 20 minut i kazdy mecz da ci 95 IP

Uznajmy takze ze wlaczysz bota o 22:00 a wylaczysz o 7:00

W jedną godzine zagrasz trzy mecze a godzin masz 9

9*3 = 27 meczy

27meczy*95IP = 2.5k IP

EDITED :

(*) = Razy (mnozenie) Btw. Zalezy ile bedziesz mial IP za mecz 20 minutowy. Jezeli byloby 50 IP to wyszloby ci : 1.3k IP

Opublikowano

mysle ze 1.5 to optymalny wynik napewno nie bd gral tak jak powiedzial up 3 meczy na godzine ...

to byl przyklad... bo jezelibys trafil na osoby ktore ogarniaja i chca szybko skonczyc , maja odpowiednie postacie to spokojnie w 20 minut skoncza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...