Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaktic Footbal ;)

CrazyElite

Czy chciałbyś kontynuację Galaktic Footbal?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? kontynuacj? Galaktic Footbal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam wszystkim.

Pamiętacie może tą (moim zdaniem) kultową bajkę Galaktic Footbal.

Co Wy na to, aby MPC zajęło się kontynuacją owej bajki...? Ustaliliśmy odpowiednich ludzi do odpowiednich grup: graficy, montażyści, fabulatorzy. Na chwilę obecną chcę się tylko dopytać, czy mielibyście chęci w kontynuacji tego ;)

Opublikowano

Hm.. pomysł niecodzienny, pamiętam tą bajkę, chodziło o te mistrzostwa i tak dalej gdzie grały różne drużyny. O rany pamiętam to, świetna bajka była, dużo się działo. Nawet pamiętam swoją ulubioną drużynę ''Wambas'' jak jadłam orzeszki i prosiłam żeby wygrali. Jeśli by wam się to udało to z pewnością bym oglądnęła bo czekałam na kontynuacje dawno ale się nie doczekałam. :D

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Gamus oczywiście, że nie. Myślę, że mógłbym się tym zająć i stworzylibyśmy swój team ( może administracja by nam pomogła), ale na pewno nie wyglądałoby to na takiej zasadzie jak MMT :) Jedni robią grafikę, drudzy fabuła=> lektorzy i potem montaż.

Opublikowano

Gamus oczywiście, że nie. Myślę, że mógłbym się tym zająć i stworzylibyśmy swój team ( może administracja by nam pomogła), ale na pewno nie wyglądałoby to na takiej zasadzie jak MMT :) Jedni robią grafikę, drudzy fabuła=> lektorzy i potem montaż.

Zdajesz sobie sprawę, że chcesz tworzyć jakby serial? Potrzebne jest do jednego filmiku jakby dialogi i to nagrane. Może ci być z tym ciężko ale mogę być lektorką jeśli chodzi o jakąś żeńską role. :D

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Dżizus, jak chcesz kontynuować tą bajkę to wybierz się do jakiejś korporacji, która takie bajki robi, a nie na MPC. Tutaj co najwyżej Ci sygnaturkę mogą zrobić ;3

y5r5.png

Opublikowano

Tak jak Up.

Jedną 5 sekundową scenkę robiło by się cały dzień gdyby w ogóle się coś udało zrobić...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak jak Up.

Jedną 5 sekundową scenkę robiło by się cały dzień gdyby w ogóle się coś udało zrobić...

Nie przesadzajmy znowu aż tak bardzo. Faktycznie trzeba by było przygotować kilkanaście odcinków za nim wyruszałaby kontynuacja, a potem już robić na przód. Ale cóż.. faktycznie jest co ciężka sprawa i nie sadzę aby to wypaliło, chyba, że jest tu więcej napalonych na to osób niż mi się zdaje. To, że są zdolni nie znaczy, że będą chcieli brać w tym udział.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

No to może wstępnie kto chciałby się podjąć w tym projekcie:

Wzór: Podejmę się w tym projekcie jako: Grafik, Montażysta, Fabulator, Lektor.

Będziemy wiedzieć co i jak :)

Opublikowano

I co może jeszcze chcesz rangę "Lider Galaktic Footbal"?(serio tak to się pisze?) Czy może to jest taka nowa gra wstępna do wylizania innej rangi? Dobra załóżmy że to już jest, wrzucasz to na mpc, powiedzmy że ta bajka będzie wypromowana na głównej stronie mpc w zakładce: "Newsy". Tylko nie rozumiem jaki to ma związek z forum o cheatach, bugach, botach, tylko nie argumentuj "Dlaczego w takim razie są działy FA, Pogaduszki itd.". Taki projekt możesz robić indywidualnie z jakąś grupą osób a nie wkręcać takie forum w jakąś bajeczkę.

Opublikowano

Już nawet nie wspominając o tym że owa bajka pewnie ma prawa autorskie także zbieraj na odkupienie :D

Opublikowano

Pomysł fajny, ale trudny do zrealizowania. Są jeszcze prawa autorskie, więc trochę z tym lipa ;d Ale gdyby się dało, to czemu nie :) W końcu bardzo fajna ta bajka była :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Zbyt dużo roboty jak na taką bajkę animowaną, myślę że sporo byśmy musieli poświęcić czasu, ale pomysł nawet fajny przyznam.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...