Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niebieske kwadraty

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem z grafika lola a mianowicie gdy używam heala, flesha lub gdy najade na pochodnie w dżungli zamiast normalnego obrazka widze obrazające się 2 kwadraty nie wiece może jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc daje lajki :D

baner.png

Opublikowano

Podstawowe pytanie: czy używałeś opcji 'Napraw' z pozioma launchera gry?

Opublikowano

Nie, nie używałem opcji Napraw :) Te kwadraty miałem w grze niestandardowej bo wcześniej chciałem zagrać arama to w połowie ładowania cały czas wywalało mi bug splat :( Zapomniałem dodać najwazniejszego że ostatnio zgrywałem lola na inny komputer i pare plików przypadkowo zamiast skopiować to wycięłem, po czym przy uruchamianiu lola wyskoczyła mi jakby aktualizacja ale podejrzewam że to były właśnie te pliki i może przez to takie coś się dzieje :(

baner.png

Opublikowano

Nie, nie używałem opcji Napraw :) Te kwadraty miałem w grze niestandardowej bo wcześniej chciałem zagrać arama to w połowie ładowania cały czas wywalało mi bug splat :( Zapomniałem dodać najwazniejszego że ostatnio zgrywałem lola na inny komputer i pare plików przypadkowo zamiast skopiować to wycięłem, po czym przy uruchamianiu lola wyskoczyła mi jakby aktualizacja ale podejrzewam że to były właśnie te pliki i może przez to takie coś się dzieje :(

Jak grzebałeś przy pliczkach to pozostaje usunąć je wszystkie i pobrać całą grę od nowa. Możesz też sprawdzić czy problem występuje w kilku kolejnych grach, sam miałem podobny problem tyle że jednorazowy i wystarczyło odczekać a w następnych grach było już normalnie.

Opublikowano

ja miałem identyczny problem. (w zasadzie mam nadla co jakiś czas) albo turrety i miniony mają zbugowaną animację ataku, albo pod champem kręci się ikona ghost'a lub flasha. Często tak mam, używałem opcji napraw ale nie zadziałało. Nie bawiłem się plikami gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...