Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z YatQa

KryszkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś chciałbym się Was poradzić co mam począć , gdyż zablokowałem jakimś dziwnym trafem sobie GameTrackera + TeamViewera , a dokładnie żaden z wymienionych programów [skannerów] nie może wejść na mojego ts3 i zeskanować co się na nim dzieje. Zaraz będą wiadomości typu ustaw na guesta prawa trelelelele coś tam coś , spokojnie to jest wszystko ustawione , musicie mi napisać gdzie w maszynie dokładnie znajdują się ustawienia tego programu YatQa , bo przecież musi gdzieś to się zapisywać.

Proszę pisać tylko inteligentne odpowiedzi.

Opublikowano

Witam, program YatQa zapisuje z tego co wiem tylko hasła.Scieżka:

C:\Users\Twojuzytkownik\AppData\Roaming\YaTQA

Pozdrawiam

ExE

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

Yatqa nie zapisuję logów w maszynie, jedynie co to może dodaj IP do white-listy ? Pokaż może logi z tsa może jakieś błędy ?

Opublikowano

Wszystko jest dodane , a w logach nic nie ma. To jednak musi zapisywać gdzieś w jakimś folderze inaczej po ponownym uruchomieniu czy po reinstall'u tego programu wszystko powinno wrócić do ustawień podstawowych a tak się nie dzieje.
Czekam na dalsze pomysły z Waszej strony.

Opublikowano
Sprawdź czy w Guest Server Query masz perm takie jak :

b_virtualserver_select

b_serverquery_login

Pozdrawiam

ExE

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

Wyślij co masz zaznaczone w Guest Server Query, i Admin Server Query wystarczy tylko global w Admin Server Query, a guste wyślij all.

Pozdrawiam

ExE

Opublikowano

Powiedz mi jak może ci program zewnętrzny zepsuć skanowanie serwera ? No ja tego nie rozumiem...

Opublikowano

podeślij mi screen tych ustawionych permission to ci sprawdzę :) , wydaje mi się że coś brakuje ale wolę zobaczyć zdjęcie tego.

Pozdrawiam

ExE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...