Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sie dzieje?!

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od 3 dni borykam sie z problemem z którym nie moge sobie poradzić

otóż chodzi o to że w trakcie odpalania launchera po 30 sek launcher mi sie automatycznie wyłącza niewiadomo czemu o.O

to samo dzieje się jak wejde do gry. Jak zaczynam jeździć i zbierać klejnoty w pewnym momencie gra nie odpowiada (w języku systemowym) czyli sie wyłącza.

Również tak samo dzieje sie jak próbuje sie przeteleportować do niektórych miejsc.

Czy ktoś powie mi co jest grane?

Opublikowano

To wina gry, ich serwery coś nie wyrabiają, przez ostatnie kilka dni mam dokładnie tak samo, przy teleportacji też mnie wywala.

Żeby zdążyć zebrać wszystkie diamenty muszę się logować kilka razy, bo po 2 minutach mnie wywala.

Dzisiaj wieczorem będzie wprowadzana łatka do gry, miejmy nadzieję że coś na to poradzą.

Opublikowano

Ja po prostu włączyłem filtr społeczności i mam spokój.

Też mam włączony ale to pomogło po części...

Przy dowolnej jeździe już nie wywala ale często podczas wczytywania wyścigu. ._.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

[...]

Dzisiaj wieczorem będzie wprowadzana łatka do gry, miejmy nadzieję że coś na to poradzą.

nic to nie dalo <_<

owszem zmniejszyła sie czestość wywalania ale problem u mnie jest dalej ten sam

Opublikowano

U mnie nie było żadnej aktualizacji od 27 czerwca a problem jest ten sam

Teraz mnie dzisiaj wkurza jeden fakt że jak jade do stadionu to nie moge zebrać 2 ostatnich klejnotów bo mnie wywala, i tak jest za każdym razem jak sie tam zbliżam.

Czy wy też macie taki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...