Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Pomocy!

kamilos4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Więc dziś sobie odwiedziłem stronkę PlaySpan gdyż ktoś mi powiedział że można tam dostać darmowe premium. Więc wchodzę na tą stronkę i patrze że mam 100 pkt za rejestrację a do premium potrzeba 200. Więc klikam w zakładkę "Ultimate Points" i klikam earn. No i teraz największy problem. Mam tam reklamy, klikałem chyba na wszystkie a nic nie dostałem (na wszystkich się rejestrowałem i pobierałem jakieś programy) No i zajęło mi to z dobre 3 godziny a punktów w ogóle nie ma!! Mógł by mi ktoś napisać czy to w ogóle działa i jakiś mały tutorial do tego?? Z góry dzięki, jak coś dam 5

Opublikowano

ok a zrobiłeś do końca ?? wszystkie reklamy ??

Jeśli tak to wejdz na emaila i potwierdz wszystkie rejestracje ściągnij sobie może tagrze program HIDE MY IP 2009 dzięki niemu będziesz mugł zmienić sobie ip a także będzeisz miał więcej leklam do wykonania a co do leklam to mozesz zobie ściągnąć tagrze Hotspot Shield dzięki niemu będziesz miał o wiele wiele więcej leklam ;] :D :D :D :D :D :D :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...